lukash Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Můžete mi, odborníci, říct, jestli podle logu je váha v pořádku nebo není? Díky za Vaše názory! log20080320.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Máš nějaké problémy??Váha je v toleranci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 20. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Děkuji za vyjádření! Tohle je váha, kterou jsem měl doma v rezervě, tak jsem jí chtěl odzkoušet a přišlo mi, že ty hodnoty co to dává, tak nějak moc kolísají... když je požadavek na vzduch, tak to nejdřív vylítne a pak klesne pod požadovanou hodnotu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Jo,díval jsem se,ale pokud ti to nic nedělá,neřešil bych to.Už jsem se setkal s tím,že jednotlivé kanály neodpovídaly 100% sobě,jestli rozumíš.Podívej se jak to loguje-1659,potom 1932 ot a myslím,že kanály váhy nemusí v danou dobu přesně odpovídat.Jinak taky může být načlý EGR,ale to by ti více řekli kluci z DF,pokud propouští,může to házet špatné hodnoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 (editace) Ahoj, taky bych potřeboval od odborníků poradit viz. log (plnící tlak je trochu vyšší, ale do nouzáku to spadne vyjímečně). Hlavně co mě zajímá je hodnota, kterou dává měřič množství nasávaného vzduchu (ta je sice vyšší, ale nevím jestli to není v souvislosti s vyšším plnícím tlakem), moc se mi nezdá totiž zvýšená spotřeba paliva. Díky test.zip Editováno: 9. Duben 2008, autor: Drummer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 cim to prohlizite ?:-) ja mackam ve vagu na uplne vsechno a nic a nepopsali by jste jak vagem skontrolovat vahu vzduchu , krok za krokem ? (i s obrazky pro nas dmnty ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 cim to prohlizite ?:-) ja mackam ve vagu na uplne vsechno a nic a nepopsali by jste jak vagem skontrolovat vahu vzduchu , krok za krokem ? (i s obrazky pro nas dmnty ) krok 1 zavolas nekomu kdo tomu rozumi krok 2 sednes do auta a zajedes tam krok 3 mereni krok 4 vzhodnoceni dat krok 5 rekne ti co a jak krok 6 platis a jedes domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 lol ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 16. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Dobrý!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochlajz Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 taky bych se chtěl zeptat jestli mi můžete prosím prohlídnout log, páč je to nějaký lenošný. LOG_01.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikzovocia Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 log z ktorych skupin musim poslat aby mi niekto pozrel ci mam v poriadku skrtiacu klapku a lambdy? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 (editace) krok 1 zavolas nekomu kdo tomu rozumikrok 2 sednes do auta a zajedes tam krok 3 mereni krok 4 vzhodnoceni dat krok 5 rekne ti co a jak krok 6 platis a jedes domu tjn, kroky cz servisu 1.zajedes do servisu 2.Auto nekde vzadu servisu ty u pultu 3.mate to v poradku pane 4.odjedes lehci o 1000kc tohle forum je o radach ? nebo o tom kdo je vtipnejsi ? Editováno: 20. Duben 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 tjn, kroky cz servisu1.zajedes do servisu 2.Auto nekde vzadu servisu ty u pultu 3.mate to v poradku pane 4.odjedes lehci o 1000kc tohle forum je o radach ? nebo o tom kdo je vtipnejsi ? nesmíš jezdit za pablbama !!!!! ale za někým kdo tomu rozumí a má zájem ti pomoci, klidně za litr, ale víš wo co gou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 nesmíš jezdit za pablbama !!!!! ale za někým kdo tomu rozumí a má zájem ti pomoci, klidně za litr, ale víš wo co gou Bingo.. Kdybych nemel zajem pomahat, tak na tohle forum nepisu v tehle sekci.. Ale je to opravdu zdlouhave kazdeho ucit pracovat s diag. A pritom staci jen sednout do auta a zkouset a pak hledat po forech atd. Hodne pomuze dil.prirucka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.