tommys Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Když vás tu tak čtu, tak mám asi stejnej problém takovej divnej zvuk při přidání otáček, nejlépe je to slyšet při zátěži do kopce.Všiml jsem si toho teďka po zime, přes zimu jsme měl pořád zavřený okýnka tak jsem o tom vůbec nevěděl, ale jakmile jsem auto vyvětral za jízdy někde v kopečku tak se to na mě vyvalilo, takovej drnčivej zvuk prsklavej, hodně podobný tomu když byli rozladěný ventily na š120, ale není to přesně ono a dělá to pouze při jízdě třeba do toho kopce nebo po přidání, dalo by se to svíst na ten svod?A bejvá ruplej zespodu nebo je to i na vrchu?Dá se to povařit, když už by to prdlý bylo?Za jízdy není možný definovat odkud to jde a při prošlapování na místě je to normální, budu to muset omrknout. Jinak to že 1.6 55kW připomíná zvukem 1.2HTP to není jenom nějakej blud opravdu to tak vnímám slyšel jsem jich už pár a vždycky jsem si to řek že to je podobný, to vím protože oteč 1,2 má, takže to je s čím srovnat. Prostě to je taková trošku turbínka zvukově. Ale mě to neva, ba se mi to i líbí, krom toho problému co jsem psal výše. V práci bohužel nemáme realplayer abych si nahrávku poslechl, tak až doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 3. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Porad resim ten divnej zvuk.. Tahle 55kW ma uplne jinej zvuk nez jiny benziny, nejaky 1,4 1,6 a jiny benziny i jinych vyrobcu nez VW nejde tak jednoduse poznat na prvni poslech. Jakmile projede kolem tohle auto tak jde na 50m poznat ze se jedna o jeji auto ;-) Oproti 74kW je to diametralni rozdil. Nemoh by mi nejaky majitel 55kW nahrat zvuk a poslat ho sem? Ovsem nekdo kdo si mysli ze ma "normalni" 55kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 ten zvuk je fakt zvláštní. Takhle nějak mi řvalo servo, když jsem tam měl málo oleje.. Jak to dlouho trvá ? Já mám hlučnější ložiska v alternátoru, ale tohle je už trochu moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 4. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 To auto ma cca 3 roky a ten zvuk je porad stejnej. Pred tim ho mely rodice a ty nevedi jesi to tak bylo od novoty a nebo se postupne pomalu zmenil v tohle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 poslouchal jsi pod kapotou ? Odkud ten zvuk se ozývá ? Od řemenic a pod... - co to servo, to taky může být hlučné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 ... mě se tento zvuk projevuje jen při zatížení, tedy nejsem schopen namístě zjistit T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 A keby si zatiahol rucnu a pomaly pustal spojku na jednotke (chvilu jej to nevadi a aspon nasimulujes zataz...)? Skus so tak, len nezraz pocuvajuceho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1L7 Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Něco takového kolegovi dělala hřídelka v rozdělovači.Víc to hvízdalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 máš pravdu, to by taky mohlo být ono..i když mě to pískalo jako svi-a.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.