Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Trošku na dané téma,také jsem jezdil na kolečko i když jen 2 měsíce.Závěr je tedy takový, že automat udržuje optimální sklon světelného paprsku světlometů.Přece jen rozhraní tmy a světla xenonu vs halogenu je jiné.Ale musím uznat,lepší kolečko než HIDka v parabole. A to mas zlatou pravdu HIDka v parabole je opravdu drsna vec a hlavne pro protijedouciho Jinak diky moc za ty cisla dilu no pres zimu se asi do toho pustim jestli sezenu Xeniky z FRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 (editace) Potřebné součástky:Držák jednotky:6QO 612 405 Kabeláž?číslo na průchodce 6Q0 971 905J Čidlo úrovně:6N0 907 503 Spínač světel:6Y1 941 531P.....6Y1 941 531G Kolik to dohromady koštovalo prosimtě? dotaz....když jsme zapojovali ostřiky,tak to fachá bez problému,ale nějak se nám nepodařilo rozhejbat kontrolu hladiny kapaliny.Když BSG umí ostřiky,měla by umět i tohle nebo nemusí? Já jen jestli jsme to zapojily dobře,protože když jsme to kodovali,tak se nám to pořád vracelo do default hodnoty všiml jsem si taky ,že mě nefunguje štelování pravého světla.Bude do toho pasovat z halogenu?mam tu jedno světlo rozflákaný od srnky,tak bych ho tam vrznul Editováno: 19. Říjen 2009, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Snad to pomůže,děláno nedávno. Škoda že jsi nedal víc fotek. Kudy jsi co táhnul a kam co zapojoval myslím kabeláž. Před 14dny mě drbali na technický že nemám náklony, tak bazíruju jestli to mám dodělat nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CITRONEK.RS Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Kolik to dohromady koštovalo prosimtě?dotaz....když jsme zapojovali ostřiky,tak to fachá bez problému,ale nějak se nám nepodařilo rozhejbat kontrolu hladiny kapaliny.Když BSG umí ostřiky,měla by umět i tohle nebo nemusí? Já jen jestli jsme to zapojily dobře,protože když jsme to kodovali,tak se nám to pořád vracelo do default hodnoty všiml jsem si taky ,že mě nefunguje štelování pravého světla.Bude do toho pasovat z halogenu?mam tu jedno světlo rozflákaný od srnky,tak bych ho tam vrznul Cena byla taková :regulace komplet 2OOO(aukro),ostřik 2500(skoda-dili.cz a aukro),xenony 9200(aukro) vše nove originál. Když zvládá ostřiky,měla by podporovat i tu kontrolu hladiny.Samozřejmě pokud je elektroinstalace OK. xenony mají stejný naklápěcí motůrky jako klasický světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CITRONEK.RS Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Škoda že jsi nedal víc fotek. Kudy jsi co táhnul a kam co zapojoval myslím kabeláž. Před 14dny mě drbali na technický že nemám náklony, tak bazíruju jestli to mám dodělat nebo ne. Nějak takhle,malá elektrárna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) namas jmeno toho uzivatele od kteryhos to koupil (naklon), bych mel zajem taky, ale takto komplet se to blbe shani diky Editováno: 21. Říjen 2009, autor: mytrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 stejně jako ostatní - origo xeny bez náklonovýho čidla, zato hezky seřízený a nikdo na mne ještě neblikl Souhlas, v praxi to totiz (kvuli absenci dynamicke regulace) vyjde nastejno (za predpokladu pouziti rucni regulace v pripade potreby). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 aj ta krajta... jak musej plasty ven,tak to bude bolet Jinak k tý hladině:Zapojily jsme to přesně jak tam je napsáno ... jeden kabel je jedno jako do čidla jako kostru a druhej zapojit do budíku.pozice 30 Ale jak tak koukám na to kodování,tak jsem tak přičetly jen 4 a tady je i možnost 04 tak to ozkoušim a uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 (editace) Riadiaca jednotka je v tom čidle úrovně 6N0 907 503? CITRONEK.RS odkiaľ máš tie čísla dielov keď podľa ETKY sú iné? Editováno: 8. Prosinec 2009, autor: mirecoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CITRONEK.RS Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Riadiaca jednotka je v tom čidle úrovně 6N0 907 503? CITRONEK.RS odkiaľ máš tie čísla dielov keď podľa ETKY sú iné? Přesně tak vše v jednom+vlastní diagnostika.Čísla dílů něco z ETKY,netu,škoda servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 chlapci mam dobre dane to cidlo??? akosi sa mi to nezda dik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 no tak chlapci pomozte co mam zle namontovane ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 zkus napsat Rolbař(ovi) určitě ti poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 uz som mu napisal dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 nebo zkus napsat Honza72 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 aj jemu som pisal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 nikto nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 3. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 4. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 no tak pomoze mi niekto ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 8. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 ???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 chlapci nemate niekto original xenony ??? od vyroby neodfotite mi ten naklon?? dakujem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 Taky jsem dodělával nivelák, potřeboval jsem pouze nivelák s táhlem, držák niveláku,svorkovnici do něj a pár vodičů.Tot vše. A funguje to, tak, jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 Po natazeni staci udelat zakladni nastaveni dle VISu a nebo je potreba i nakodovat? Jak de rozdelat ta hadicka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.