Přejít na obsah

Xenony a manuální náklon

mytrix

Doporučené příspěvky

Trošku na dané téma,také jsem jezdil na kolečko i když jen 2 měsíce.Závěr je tedy takový, že automat udržuje optimální sklon světelného paprsku světlometů.Přece jen rozhraní tmy a světla xenonu vs halogenu je jiné.Ale musím uznat,lepší kolečko než HIDka v parabole.

A to mas zlatou pravdu :palec2: HIDka v parabole je opravdu drsna vec a hlavne pro protijedouciho :aggressive:

Jinak diky moc za ty cisla dilu no pres zimu se asi do toho pustim jestli sezenu Xeniky z FRS :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potřebné součástky:

Držák jednotky:6QO 612 405

Kabeláž?číslo na průchodce 6Q0 971 905J

Čidlo úrovně:6N0 907 503

Spínač světel:6Y1 941 531P.....6Y1 941 531G

Kolik to dohromady koštovalo prosimtě?

dotaz....když jsme zapojovali ostřiky,tak to fachá bez problému,ale nějak se nám nepodařilo rozhejbat kontrolu hladiny kapaliny.Když BSG umí ostřiky,měla by umět i tohle nebo nemusí? Já jen jestli jsme to zapojily dobře,protože když jsme to kodovali,tak se nám to pořád vracelo do default hodnoty

všiml jsem si taky ,že mě nefunguje štelování pravého světla.Bude do toho pasovat z halogenu?mam tu jedno světlo rozflákaný od srnky,tak bych ho tam vrznul

Editováno: , autor: azriel
Odkaz ke komentáři

Kolik to dohromady koštovalo prosimtě?

dotaz....když jsme zapojovali ostřiky,tak to fachá bez problému,ale nějak se nám nepodařilo rozhejbat kontrolu hladiny kapaliny.Když BSG umí ostřiky,měla by umět i tohle nebo nemusí? Já jen jestli jsme to zapojily dobře,protože když jsme to kodovali,tak se nám to pořád vracelo do default hodnoty

všiml jsem si taky ,že mě nefunguje štelování pravého světla.Bude do toho pasovat z halogenu?mam tu jedno světlo rozflákaný od srnky,tak bych ho tam vrznul

Cena byla taková :regulace komplet 2OOO(aukro),ostřik 2500(skoda-dili.cz a aukro),xenony 9200(aukro) vše nove originál.

Když zvládá ostřiky,měla by podporovat i tu kontrolu hladiny.Samozřejmě pokud je elektroinstalace OK.

xenony mají stejný naklápěcí motůrky jako klasický světla

post-24261-1256123095_thumb.jpg

post-24261-1256123119_thumb.jpg

post-24261-1256123148_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

aj ta krajta... jak musej plasty ven,tak to bude bolet :D

Jinak k tý hladině:Zapojily jsme to přesně jak tam je napsáno ... jeden kabel je jedno jako do čidla jako kostru a druhej zapojit do budíku.pozice 30

Ale jak tak koukám na to kodování,tak jsem tak přičetly jen 4 a tady je i možnost 04 :) tak to ozkoušim a uvidim

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...