MichalF Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Je to sice terminem daleko, ale taky bych se prijel mrknout pokud budu mit volno ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Vinca: to máš kousek, já jel taky do Ostravy a loni na podzim do Olomouce... MichalF: jasný, koukej dorazit, rád se pokochám červenou RSkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 jasně že to nebude vadit!!! proč by to vadilo? berem jak F tak O, OII, Roomy, FII, Supy... Všechny členy fóra!!! no jsem zvědav kolik aut nakonec dorazí, ale je to ještě hodně daleko, do ty doby se muze změnit plno věci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 to sem taky zvědavej, ale snad nás bude dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 to sem taky zvědavej, ale snad nás bude dost já na 100% mám volno už sem koukal jak dělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Poslušně hlásím že též dorazím..mám to asi cca středně daleko..no 13 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 už sem myslel, že se neozveš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 už sem myslel, že se neozveš dělal sem trošku tlaky ..ale jinak sem měl zas poje*any net tak proto až delší časová odezva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 achjo, tak už jim zavolej a něco s tím udělej... to je strašný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 achjo, tak už jim zavolej a něco s tím udělej... to je strašný už to řešíme..zítra nebo pozítří nové win, pak hodím jinou sítovku, zkusím jesli neblbne sítovka, pak kdyžtak přehodím jiné AP, no a pak se možná z toho všeho půjdu po* a odpojím se nastálo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Že bych se zaststavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 doufáme že to není otázka ale konstatování at už jsi na soupisce nee:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Že bych se zaststavil jasně!!! připisuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Uvidim jak na tom budu casove ale proc ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 JasteR: připisuju na seznámek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 jak je to k vam s cestou...nesmim pres hradec, dam mam pomnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 hmhmhmhmhm...když budu u mladý v Pardubkách a nebudu v práci přijedu....takže to máme 2problémky...takže....budu se snažiti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 25. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 jak je to k vam s cestou...nesmim pres hradec, dam mam pomnik tak když ne přes Hradec, tak pak jedině po D1 do Prahy a z Prahy na Mladou Boleslav a pak pořád směr Liberec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 25. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 hmhmhmhmhm...když budu u mladý v Pardubkách a nebudu v práci přijedu....takže to máme 2problémky...takže....budu se snažiti.. co to je práce v sobotu? a mladou klidně můžeš vzít s sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Já pojedu, ale asi s běláskem ještě nevím s kým-čím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 25. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Já pojedu, ale asi s běláskem ještě nevím s kým-čím to rád slyším Marku v Ostravě sme moc nepokecali, když v tom motorestu nebylo moc místa a vem žluťáska, je pár lidí, co se na něj těší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Já pojedu, ale asi s běláskem ještě nevím s kým-čím Taky by mě to lákalo..poznat nové lidi, kouknout na auti pokecat... Ale toto mě teda dost odrazuje... Vaše cesta: 287.63 km 60200 Brno 51101 Turnov 287.63 km 03:36 h Co Maro ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 25. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Lugo: já jel do Olomouce na srázek, do Ostravy na srázek..... Možná sem blázen, ale chci poznat lidi odsud z fóra i osobně Tak nedělej Zagorku a koukej dorazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 co to je práce v sobotu? a mladou klidně můžeš vzít s sebou V SOBOTU JE PRÁCE PĚKNĚ NA PIKAČU...A MLADOU KLÍĎO VEMU.....JEZDÍ SEMNOU VŠUDE...NO PROBLEMO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Lugo: já jel do Olomouce na srázek, do Ostravy na srázek..... Možná sem blázen, ale chci poznat lidi odsud z fóra i osobně Tak nedělej Zagorku a koukej dorazit No kvůli tomu mě to taky nejvíc láká...poznat osobně lidi z fóra..ale nevím je to fakt štreka..dneska jsem s Marou a kdybych se zučastnil tak jedině ,že by jsme asi jeli jednou karou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.