Přejít na obsah

Lube

Uživatel
  • Počet příspěvků

    714
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Lube

  1. Lube

    VIN dekodér

    Mně to na psalo jenom tohle Škoda Octavia výbava neznáma, motor neznámy modelový rok 1998, výrobné číslo 106463 výrobný závod Mladá Boleslav (CZ) Zadaný VIN kód je platný ?
  2. Ještě bych Vám snad moh zajistit mytí nahoře bez ...CO? Tojo tobys mohl
  3. Já bych se taky asi přijel podívat na vás.
  4. No já jsem byl dneska v servisu ohledně toho vlnovce,a tam mně řekli že prej jedině novej,a chcou za něj 2100kč prej po slevě+práce
  5. Prosím o radu.Přivezl jsem si Felicii 1.6 combi,zjistil jsem že je prasklej vlnovec, když tam dám ruku tak to fouká. Dá se nějak spravit, třeba zavařit?A ještě jeden problém, při zátahu se mě strašně rozklepe celý auto, jde to jako od motoru.Nemůže to dělat spojka, když mě zabírá až nahoře?Spíš pomalu se mě zdá že prokluzuje. Díky za rady.
  6. Protože když jsem šel pro auto tak mně nějakéj blbec s dodávkou a zvlekem zaparkoval přet autem,a majitel nikde, tak sem šel pryč. Pak jsem chtěl jít zaváma ale zrovna ste byly na odjezdu
  7. Tak taky něco přidám,ale omluvte kvalitu
  8. Já se malinko zdržím,takže se sejdem tam.
  9. Jojo díky,dneska kdýž jsem jél do práce tak jsem bouchnul do přístrojovky a vyskočilo to na horu .
  10. zdravím,mně na Felicii (1994, 1.3 50kW) ukazuje teplota jak se jí chce ,když jedu do práce, mám to tak 20km,tak za tu cestu někdy stoupne teplota tak jak má bejt, a někdy je prostě dole na červeném, jako kdyby byl motor studený, trubky jsou horký a topí to.Nevíte co stím? Termostat jsem vyměnil.
  11. Lube

    vůle v řazení

    Zdravím.. potřeboval bych poradit, koupil jsem Formana rok 94, ale je tam strašně velká vůle v řazení.nikdy nevím jestli tam mám jedničku nebo trojku.Strašně se vyklá do stran. dá se to vůbec ještě spravit? A jestli ano tak na kolik mě to výjde? jestli to má vůbec cenu. díky všem za rady.
  12. Kurnik,že mně to nevyšlo :nee: :nee: :nee: :nee: Musel jsem z malou do nemocnice.Ale koukal jsem na fotky a video fakt nařez :!: :!: :!: :!: .Tak hlavně že vam vydrželo počasí A tak jsem se navás těšil.
  13. Tak jsem taky dneska dorazil domu z Mimoně.A tady pár fotek,škoda že jsem se tam s nikym nesetkal tady z fora.
  14. Tak kdo teda všechno pojede??By jsme se mohli někde tam srazit,co vy na to??????????
×
×
  • Vytvořit nový...