najmis Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Furt někdo remcá že to má daleko.... Koukejte dorazit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Furt někdo remcá že to má daleko.... Koukejte dorazit.... Když tak vidím ten skůtr...mě napadlo bysme s Marou mohli jet na něm.. vytlačit z garáže oprášit a jedem..má spotřebu tak 3,5 na sto při plné palbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 No pro mne to je dcl z ruky takze ne no....skoda ze delate vsechno tak daleko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Máme to za rohem, jen nějakých 250km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 No pro mne to je dcl z ruky takze ne no....skoda ze delate vsechno tak daleko! Asi tak nejvíc cool srazy fóra jsou okoli Prahy ...BTW z PCE to nemáš tak daleko,ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Místo toho aby ste vyprášily pavučiny z vejfuku,tak radši oprášíte spalšený trubky jo....????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 No pro mne to je dcl z ruky takze ne no....skoda ze delate vsechno tak daleko! máš v avataru psaný pardubky to máš pomalu blíž jak já..mimochodem sem byl v pardubkách nedávno na maturáku kámošce a do hodinky tam člověk je uplně s přehledem, takže na dálku se vymlouvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Místo toho aby ste vyprášily pavučiny z vejfuku,tak radši oprášíte spalšený trubky jo....????? No to jsou fakt splašený trubky Po novým variátoru a zavařeným výfuku to překoná i maximální dovolenou rychlost ve městě předtím to bylo 55 a útrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 No pro mne to je dcl z ruky takze ne no....skoda ze delate vsechno tak daleko! co je daleko???dyk jsi z Pardubek neee??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Kuna tak kde ten sraz myslete to jinak bych jel pokud to pracovne vide ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Asi tak nejvíc cool srazy fóra jsou okoli Prahy ...BTW z PCE to nemáš tak daleko,ne ? nejvic cool srazy jsou v Ostrave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 nejvic cool srazy jsou v Ostrave Jo a v Brně, ale jezdí tam jen ty největčí škoda-fajnšmekři jako je Lugo, Skaja i moje maličkost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Jo a v Brně, ale jezdí tam jen ty největčí škoda-fajnšmekři jako je Lugo, Skaja i moje maličkost jj, žlutá nemoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 jj, žlutá nemoc Kurnik jěště tam mezi něma chybí to moje RSo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 jj, žlutá nemoc Moc pěkná sestavička Lugiano, dej si ten srázek jako odměnu za školní práci, co ty na to? Pojedeš už na svých krásných 17-kách a nejen ty mě zcela zahalí do tvého stínu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Taky by mě to lákalo..poznat nové lidi, kouknout na auti pokecat... Ale toto mě teda dost odrazuje... Vaše cesta: 287.63 km 60200 Brno 51101 Turnov 287.63 km 03:36 h Co Maro ? Já bych se toho nebál Lugo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Tak se mnou pocitejte pokud bude pekne pocasi tak bych zrejme prijel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 tady se to ale rozjelo chlapci Lugo: klidně přijeď s Márou jedním autem, hlavně když dorazíš Mira: počítám s Tebou! Petřík: no konečně Tě ukecali, prej daleko.... připisuju na seznámek Pentadius, Lugo: nemáte tý žlutý občas trochu dost ? Marku, shoď to dolů, máš z toho nehoráznou kozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Vy si taky vsechno hadite,ale tak je pravda ze na zem chce dat kazdy auto.....Pokud nepojedu na dovcu mate me tam...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Vy si taky vsechno hadite,ale tak je pravda ze na zem chce dat kazdy auto.....Pokud nepojedu na dovcu mate me tam...... já ti dám dovču, chlape to je jen hec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Zdravim vseci. Jsem novej a rad dorazim pokud jeste berete dalsi cleny do party???? Cerny kombik 1,4 16V 74KW......elegance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Saatan: jasně že berem další do party!!! Rád tě poznám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 To je fajn,jen uz nejaky pevny datum a misto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 To je fajn,jen uz nejaky pevny datum a misto? jasně že je 3.5. od 14 hod. na parkovišti u autobusového nádraží v Turnově.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Kua doufám že už budem na letních všichni...... A ty žlutásku co řídíš housenky po Bérně...kukej přijet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.