Vany Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Cus. Da se sehnat podlozka na zmenu roztece 5x100 na 5x114. Jsem nasel krasny a levny kola ale jsou 5x114. Dik vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Já jsem nic takového ještě neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Cus.Da se sehnat podlozka na zmenu roztece 5x100 na 5x114. Jsem nasel krasny a levny kola ale jsou 5x114. Dik vsem Cau.Existuju. Pozri: www.scc-tuning.sk www.podlozky.sk www.spurverbreiterung.de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 26. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Cau.Existuju. Pozri: www.scc-tuning.sk www.podlozky.sk www.spurverbreiterung.de Jako dobry,ale nenasel jsem nikde to co potrebuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 www.reviloshop.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 27. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 www.reviloshop.cz Jojo tam by to slo. Ale ted si nejsem az tak jistej jestli by to na to moje auto slo. Kola jsou 8x17 a jeste nevim ET.Plus 2cm podlozka na zmenu roztece,si myslim ze to tam stejne nepujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smety Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Vany : a nešly by použít šrouby s plovoucí hlavou? Já měl na autě rozteč 4x98 a dával jsem kola 4x100 za pomocí těchto šroubů to šlo v poho. A u nás na vsi má jeden kluk na Octávě kola 5x112 a šrouby s pl.hlavou. Tak by třeba šly i v kombinaci 5x114, ale to by musel někdo s vlastní zkušeností potvrdit nebo vyvrátit. A nebo vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.