petrator Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Ahoj vsem,posledni dobou mam problem s centralem.Kdyz odemknu auto dalkou tak se odemkne v pohode, ale jak vlezu do auta tak to zacvaka jako kdyz se zamyka a nic.Jednou se stalo ze to zamkne ale hned se odemklo,i kdyz jsou otevrene dvere.Dneska se mi stalo ze nesel otevrit kufr , tak jsem to musel zamknout a zase odemknout a pak to slo uz normalne.Jeste pisu ze je to rok 2004 11 mesic a original central , tri tlacitkovy klic.Moc prosim o pomoc mam to auto mesic a uz s toho rostu.P.S parkuju na sidlisti tak mam strach abych rano neprisel a kara fuc ,jo a je to kombik :help: :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 mikrospinac.. jen zjistit ve kterych dverich a jaky presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrator Vloženo 26. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 mikrospinac.. jen zjistit ve kterych dverich a jaky presne Diky a jak to zjistit? Nejak nevim jak na to . Neni tady nekdo kdo by mi mohl pomoct to opravit rad to zaplatim. Mam zamek jenom ve dverich u ridice,nebo jsou i jinde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrator Vloženo 26. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Cus bus ja jen nevim jak do toho,nikdy jsem nic takoveho nedelal,a tak bych nerad neco pos....al.ale vsichni jsou tak ,tak mi nekdo urcite pomuze .Porad rikam cim vic elektriky ,tim vic to stoji za prd P.Sjsem od Melnika zatim diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.