6.sraz SKODAHOME.cz - Stránka 29 - Srazy SkodaHome - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

6.sraz SKODAHOME.cz

vittorio

Doporučené příspěvky

to jsem asi jedinej jakej nedol na vlastny ose domu co?????

lupo asi nezvladlo tahat ty pohary.

v praze po tom krasnym prazskem okruhu (na jakem jsem nevedel jaky dire se vyhejbat, chudak baby smoulik ten urcite lital ve vlnach v brise u smoulinky)

najednou rana, najednou mrtvej motor a konec jizdy....hledal a hledal jsem a nasel jsem uravenej drat od baterki do motoru, sup opravil a frcel dal, motor delal ale nejak

divne zvuki. stacilo to az 50km pred karlovy vary a tam dalsi rana a jel jsem bez remenu na alternatoru.

2 hodiny jsme opravovali, nakonec stejne pro me prijel kamos a lupo stoji v servizu a ceka na novej alternator (ale ted uz prdim na chrom!!)

chtel jsem jet do Blatny, ale fabule prej nepojede nikam bez malyho brachy.

ALE KRASNEJ SRAZIK; ale pristy rok prijedu uz v patek.

post-76-1211822573_thumb.jpg

post-76-1211822757_thumb.jpg

post-76-1211823246_thumb.jpg

post-76-1211823451_thumb.jpg

post-76-1211823740_thumb.jpg

post-76-1211824032_thumb.jpg

post-76-1211824258_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vittorio napsal:
MARTYP: atak to je jasny ze bych si nechal libit :) ja mam recara tak jestli ji sedly muze jezdit ted se mnou :) az ji zase vymenis dej vedet :D

ne v pohode, ale fotil bracha tak nevim, ale jestli zvladnu doksy tak si s tebou rad popovidam ale asi te nepreperu :)

Ty sycaku jeden.. :D :D To vis,jeste ji s Tebou budu nekam poustet,ne? lol lol Kdyby neco,tak kdyztak hodim echo,ale nevim nevim... lol:D

Nehazej to na brachu jo?!?!Zadnej problem,v Doksech si muzeme popovidat.. :aggressive::D :D Doufam,ze dorazis.. ;)

Odkaz ke komentáři

maca napsal:
trochu nechápu proč se tam nasraly s těma autama,měl je vykázat majitel kempu :feve:

Můj první příspěvek na tomto foru a hned mám chuť napsat něco hodně sprostýho. Ale ovladnu se. My jsme si to místo nevybraly, ale odvedl nás tam pořadatel. Takže až se do mě a Hanze začneš zase navážet, tak to nejdřív přijď udělat osobně. V Doksech máš šanci. Omluvu bych uvítal i když jsem namyšlenej frajer.

Odkaz ke komentáři

Čajíček napsal:
Můj první příspěvek na tomto foru a hned mám chuť napsat něco hodně sprostýho. Ale ovladnu se. My jsme si to místo nevybraly, ale odvedl nás tam pořadatel. Takže až se do mě a Hanze začneš zase navážet, tak to nejdřív přijď udělat osobně. V Doksech máš šanci. Omluvu bych uvítal i když jsem namyšlenej frajer.

netreba se rozcilovat !!! maca mluvil o tech dvou autech v patek, ty si tam stoupli aniz by se nekoho ptali !!!, ty si prijel az v sobotu

Odkaz ke komentáři

JasteR napsal:
Nevim kdo to hodnotil ale z exterieru se me nejvic libi jednoznacne Mikl a Garny ... Vitto to ma pekny ale nic extra sem nevidel ( snad se neurazi :) ...)

Ale chpu, ze porota je subektivni lol

vsak garny se do top7 dostal a mikl nesoutezilm tak kde je problem? :-)

Odkaz ke komentáři

JasteR napsal:
Top 7 neni Top1 ;) ..ale me je to sumak, ja tyhle subejktivni ankety neresim ... o tom to neni...

nerozumim ti, top 7 je sedm nejlepsich a nezalezi na poradi a v nich garny po právu je, tak kde je problem?

proto se top 7 udelalo aby nebyly zbytecny hadky o tom ze ten ci onen by mel bejt nekde pred nekym

zadny top 1 se nevyhlasovalo, pouze best fo the best ale to bylo ze vsech skodovek .. to uz je ale zase neco jinyho

Odkaz ke komentáři

Čajíček napsal:

To jsem vůbec nemyslel na tebe.......bylo to myšleno na tu žlutou, škůdku a toho golfa ;)

Proti tobě nic nemám ;) dyk jsem se na podzim s tebou v Doksech bavil.

Odkaz ke komentáři

amogh napsal:
nerozumim ti, top 7 je sedm nejlepsich a nezalezi na poradi a v nich garny po právu je, tak kde je problem?

proto se top 7 udelalo aby nebyly zbytecny hadky o tom ze ten ci onen by mel bejt nekde pred nekym

zadny top 1 se nevyhlasovalo, pouze best fo the best ale to bylo ze vsech skodovek .. to uz je ale zase neco jinyho

Tak to pak jo ja mel za to ze je to v poradi od Top 1-7 ...

Odkaz ke komentáři

JasteR napsal:
Tak to pak jo ja mel za to ze je to v poradi od Top 1-7 ...

prave ze ne, takhle to je fakt lepsi nejsou zbytecny spory :-)

poradi vi vlastne jenom porota, ja si pamatuju fabky pce jsem je delal ale nereknu :-) vzdyt je to zbytecny :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...