Sinius Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 alespon trochu to ošplouchnu až ráno a pak vyrazim...počítám že do 11hod bychom mohli být na místě...těším se tak zatím čus chalani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 zase ta fotka ještě ze studií jaderný fzyiky Njn, to se s tebou Tome potáhne už furt, tyhle kalby do mrtva jsou legendární Maca & Amogh: to sou mi móresy, takhle to při pracovním dni zapíchnout Sinius: hotovo btw: co klácovi, jak je to s nima? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 už je po dvanáctý, je sobota. work time stop - dnes jsem tomu fakt moc nedal - jdu domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 tak to jo, to u nás jedem asi jiný časový zóny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 tak Praha stale dest :-((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Chčije a chčije. Auto budu asi mejt večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Chčije a chčije. Auto budu asi mejt večer. Zabiacku svym autem nedorazim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Chčije a chčije. Auto budu asi mejt večer. ja taky a lestit a jestli bude rano chcet tak prijedu Romanem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 tak Praha stale dest :-((( V centru ani kapka, kde seš prosimtě? Jestli v Brandýse, tak to už Praha není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 JBC taky ani kap ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 V centru ani kapka, kde seš prosimtě? Jestli v Brandýse, tak to už Praha není Stodulky,Letna,Holesovice vsude dest muzeme to povazovat za Prahu pane pítůem??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 V JBC totiž sněží, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Stodulky,Letna,Holesovice vsude dest Spodní Vinohrady (Žižkov ) a fakt sucho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Spodní Vinohrady (Žižkov ) a fakt sucho tak vylez ven z kanclu nebo kde to jsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 (editace) Cary_mary_ Ou, tak to je škoda Nestihlo se co. Tady Praha6-Suchdol, už chčít přestalo. Obloha furt taková všelijaká. Akorát já večer jedu na chalupu takže to umeju, až tam. Abych to cestou zase nezasral. No možná to vezmu teď jen nanečisto a večer domeju doleštím. Editováno: 23. Květen 2008, autor: zabiak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Cary_mary_ Ou, tak to je škoda Nestihlo se co. To vis ze stihlo ale v servisu mi zku****i motor ... takze auto je nepojizdny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 tak vylez ven z kanclu nebo kde to jsi Čumim ven a fakt, sucho, tady se to as i trhá o Vítkovwood hřeben a všecko spadne na Kadlín Zejtra bude ok, i když je pod mrakem, tak z Chaber si vždycky dovezu spálenej ksicht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Čumim ven a fakt, sucho, tady se to as i trhá o Vítkovwood hřeben a všecko spadne na Kadlín Zejtra bude ok, i když je pod mrakem, tak z Chaber si vždycky dovezu spálenej ksicht od grilu jo...jsem rikal, ze by jste tam nemeli tak chlastat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Já tam nepiju, jsem slušný chlapec a musím být do 7mi doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Já tam nepiju, jsem slušný chlapec a musím být do 7mi doma tak slusny rikas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Jistě, neřekl bych hovno ani za pytel sraček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Jistě, neřekl bych hovno ani za pytel sraček tak presne tohle je to co jsem si o tobe myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 To vis ze stihlo ale v servisu mi zku****i motor ... takze auto je nepojizdny... Ou tak to nasere. Tak snad to dokáží dát dohromady, když ho zmrvili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Ou tak to nasere. Tak snad to dokáží dát dohromady, když ho zmrvili. Takze dorazim bez no Ale foto hodim po nedeli.. tak aspon neco kdyz uz nic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky