Přejít na obsah

Rainbow SLX265 Deluxe nebo Rainbow SAX265.20 ?

Doporučené příspěvky

:help:

V krátký Fabii mám vzadu Rainbow SLX210. Běhat budou jen na rádiu 4x22W RMS.

Do předních nevím které koupit...max.4000kč...rozhoduji se mezi Rainbow SLX265 Deluxe nebo Rainbow SAX265.20 ?

Prý se tam vejdou...mají snad 63mm...

Kdo (nejlépe z vlastních zkušeností) poradí? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V krátký Fabii mám vzadu Rainbow SLX210. Běhat budou jen na rádiu 4x22W RMS.

Do předních nevím které koupit...max.4000kč...rozhoduji se mezi Rainbow SLX265 Deluxe nebo Rainbow SAX265.20 ?

Prý se tam vejdou...mají snad 63mm...

Kdo (nejlépe z vlastních zkušeností) poradí? :)

Neumim posoudit rozdil mezi SAX a SLX, ale umim ti slibit, ze s SLX 265 Deluxe budes spokojen! ;-)

Jinak do Fabky jsou ted hodne zajimave tyto reproduktory diky padu cen DLS:

http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/dls-rs6a

Jsou zvukove o moc lepsi, navic na radio lepsi citlivost a nizsi zatizitelnost. Super 25 mm hedvabne vysky, dynamika na stredobasech a umi to i pekne basovat. Tusim, ze v carhifi byvaly hodnoceny jako jedny z nej v cene do 10000 Kc. Promysli i tohle, pro me by to byla jasna volba, protoze tech penez navic neni tolik, rozdil ve zvuku hodne velky! :palec2:

Jinak s temi Rainbow vzadu si to sedne hodne dobre, charakter zvuku je velmi podobny.

Editováno: , autor: Mil4n
Odkaz ke komentáři

Vejdou se mi tam ty DLS případně i Rainbow přes plast. redukce?

Rainbow jsme tam nedavali a myslim, ze celkem s problemy vzhledem k cca 61 mm montazni hloubky. Kdyz jsme do fabky davali treba Helix Blue 62 s 62 mm montazni hloubky pres plastovou redukci, uz to bylo hodne moc nahrane a vicekrat jsme to pres plast redukce nedelali, jedine melci repra cca pod 60 mm hloubky.

Ty DLS tam dostanes s prehledem s jejich 53 mm montazni hloubky.

Kdybys prisel za nama, ze tam chces namontovat do fabky Rainbow SLX 265 Deluxe pres plastove redukce tak bychom to nedelali, protoze by s tim mohly byt celkem problemy...

Odkaz ke komentáři

dotaz pro Mil4in...ohledně DLS...na jejich stránkách jsem tento model nenašel a v ceníku jsou pod tímto označením, ale pouze s dělícím kond.

Máš jiný zdoj než Perfect sound...?

Mrkni sem:

http://www.perfectsound.cz/cenik_DLS.pdf

na 2. strane ceniku mas uvedeny oba modely.

Delaji ve ve 2 verzich - RS6 a RS6A. Jsou to naprosto totozne modely, jenom u RS6A jsou zvlast vyhybky pro vyskace a pro stredobasy, nekdy to muze byt uzitecnejsi pro montaz. Kvalitativne je to ale uplne to same, zadny rozdil. Jsou to plnohodnotne vyhybky, zadne kondiky...

Odkaz ke komentáři

to NNNTomas: tak včera jsem je tam namontoval, použil jsem plastové rámečky, nevím jestli je jich víc druhů nebo jestli jsou přímo na fábii, nebo nějaké uni na škodovky. origo repro mají od plechu dveří k hraně repra výšku 38mm, moje rámečky včetně hrany koše repro také cca 38mm, možná o 1mm míň. takže se tam vejdou, jediný problém je s tím plastovým rámečkem, musel jsem upravit průměr(zmenšit okraj) o cca 3mm a odbrousit hranu aby se vešel koš repra do rámečku. repro se tam vejde, na nic mi to nenaráželo, šrouby jsem přichytil repro skrz rámeček až do plechu a jsou tam. Jen snad jediné a to umístění vyhýbek, dostal jsem je tam tak na chlup, možná by mohli být o 1cm výš, ale pasuje to. Kdyžtak doma mám fotky, můžu ti je poslat na mejl

Odkaz ke komentáři

to NNNTomas: tak včera jsem je tam namontoval, použil jsem plastové rámečky, nevím jestli je jich víc druhů nebo jestli jsou přímo na fábii, nebo nějaké uni na škodovky. origo repro mají od plechu dveří k hraně repra výšku 38mm, moje rámečky včetně hrany koše repro také cca 38mm, možná o 1mm míň. takže se tam vejdou, jediný problém je s tím plastovým rámečkem, musel jsem upravit průměr(zmenšit okraj) o cca 3mm a odbrousit hranu aby se vešel koš repra do rámečku. repro se tam vejde, na nic mi to nenaráželo, šrouby jsem přichytil repro skrz rámeček až do plechu a jsou tam. Jen snad jediné a to umístění vyhýbek, dostal jsem je tam tak na chlup, možná by mohli být o 1cm výš, ale pasuje to. Kdyžtak doma mám fotky, můžu ti je poslat na mejl

dÍKY, fotky bych uvítal... pošlu ti mail do PM...

A vlastně, jak hrajou?

Editováno: , autor: NNNTomas
Odkaz ke komentáři

• o 5 týdny později...

už ano. no a zvukově, velká spokojenost. mám je jen na rádio a je pravda že mají rezervu. basují parádně, myslím že jsem zvolil hodně dobře. v základu nastavení rádia byl zvuk hodně vyoký, ty repra zahraly hodně výšky, ale šlo jen o upravení nastavení na rádiu. Ale hrají velice dobře

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...