Bury Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Ahoj všici, Budu pořizovat ne Octu a na staré jsem měl sterač zadního okna ale na modelu co stojí n autosalonu bohužel není tak váhám jestli vzít nebo ne. Rozhodovali jste se taky někdo? Respektive by byly dobré praktické poznatky díky vám všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 já ho nechtěl. za 2,5roku co jezdim jsem ho nidy v životě nepotřeboval a druhá věc je, že je tam neskutečně ošklivej, na kombi o něco mín... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Já ho mám a používám. Je pravda, že za deště tam moc vody nelítá (jako třeba u F hatchback) ale když máš auto zaprášený nebo špinavý, tak se hodí. A tak škaredý myslím není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Uzitecna vec!! Nijak mi nevadi a nevypada to s nim nijak spatne!! Je pravda ze na combi se bez nej neobejdes, na liftbacku to spis pouzijes na snih, prach atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 No mě ten zadek bez něj připadá prázdnej a užitečnej určitě je,takže doporučuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 mám taky zadní stěrač, je fakt že ho používám hlavně, když stálo auto venku v noci na dešti a zustanou čmouhy, neo je zaprašené, užitečná věcička! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Ja zas rikam ze to je zbytecnost!!! Nemam ho a nikdy jsem ho za 2 roky co mam auto nepotreboval.Jen to kazi design karoserie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 (editace) Používám, vypadá to dobře a jsem rád, že tam je. Setře se sníh, rosa, kapky, apod. Editováno: 3. Červenec 2007, autor: OctII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Mam combika a tam je moooc uzitecny hlavne za deste na dalnici, je fajn ze ma cyklovac protoze nema ani cenu ho vypinat. Ale je dost lidi co koukaji jen pred sebe, tem je na prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Neumím si představit nic debilnějšího, než po ránu vyjíždět z parkovacího místa pozadu, mít zadní okno pokryté rosou nebo slabším nánosem sněhu a muset ho kvůli tomu šmudlat hadrem, takže hlasuju pro stěrač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 pokud budeš mít možnost, ber se stěračem, já mám bez a docela mě to sere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 (editace) Marios: aspon, že ty. valim oči, jak tady na to pějete ódy, jakej je ten stěrač nádhernej, u kombi je to jasný, ale u liftu? ještě u RS? fuj. nikdy jsem neměl auto tak zaprášený, abych to musel stírat stěračem, když napadne sníh, první auto očistim a pak až jedu, nemam rád sníh na autě a abych měl na zadním skle takovou rosu, že bych přes ní nevidel, to se mi za 6let na žádným autě nestalo, když je, během pár vteřin zmizí výhřevem a ještě nikdy jsem tak nechvátal, aby mě těch pár vteřin zabilo. jo, jiný je to u aut bez prdele, měl jsem GIII a tam lítala voda na sklo furt, za jízdy se na zadní sklo OII nikdy žádnej bordel nedostane. bavim se o liftu. Editováno: 4. Červenec 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 No vidíš,ty říkáš fuja já si ho tam nechal dát hlavně kvůli tomu,že se mi tam líbí.Já třeba do garáže couvám a než otevřu ty dvě naše příšerný brány a venku prší,nebo sněží,tak mám zadní okno zadělaný.Pak je tam ten stěrač hodně příjemnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magero Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Ahoj všici, Budu pořizovat ne Octu a na staré jsem měl sterač zadního okna ale na modelu co stojí n autosalonu bohužel není tak váhám jestli vzít nebo ne. Rozhodovali jste se taky někdo? Respektive by byly dobré praktické poznatky díky vám všem Ja ho na mojej octe nemam a nikdy som ho ani nepotreboval. Podla mna len kazi dizajn auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Tak zatím asi 9:3 pro stěrač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Já jsem taky pro stěrač, občas se hodí a nevypadá s ním ten zadek tak prázdně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Luke 288 : Tak taak , moje slova. Taky se mi nestalo ze bych mel zadni okno spinave abych pres nej nevidel. Do garaze taky couvam a nikdy nebyl problem i v tom sebevetsim desti nebo chumelenici tam nacouvat... Jinak snih si z auta taky nejdriv sundam a pak teprve jedu. Nebo vy kteri mate ten zadni sterac, tak si myslite ze 20cm snehu vam ze skla odhrne sterac? Já jsem zadni sterac nechtel ani zadarmo a to mi ho nabizeli jako bonus vybavu s dalsima vecma navic a jedinej sterac jsem odmitl..... a jsem rad! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Mariošku Mariošku,já do tý garáže v pohodě zacouval i se stodvácou,to je o komfortu a ne o nutnosti Proč zrovna 20 cm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Ja som tiež za ten stierač. Ja ho nemam hoci som ho chcel. Ale dealer to zabudol objednať tak mam namiesto toho Stream MP3 zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Stěrač nemám, nikdy jsem ho nepotřeboval. Ani při koupi jsem o tom nepřemýšlel. Pamatuji si na slova profesora z ČVUT, když nám říkal, jak Škodovka zhnusila Octu, když tam začala montovat stěrač. Prý na tuto karoserii se stěrač nedává!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 a měl pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 a neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holland Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Hlasuji pro sterac. Mam ho a pouzivam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 (editace) Můj osobní názor..jsem pro stěrač. A zkušenosti? Když auto na parkovišti zmokne,je to příjemný,když si okno před couváním setřu a v zimě..stává se mi,že když si zapnu výhřev okna,tak se mi jakoby orosí zvenku a není vidět nic..tam je pak stěrač taky fajn.. A vůbec, mně se tam i líbí Jinak je to podobné,jak s ParkTronicem..někdo na něj nedá dopustit a někomu to přijde jako poslední zbytečnost Editováno: 4. Červenec 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Můj osobní názor..jsem pro stěrač. A zkušenosti? Když auto na parkovišti zmokne,je to příjemný,když si okno před couváním setřu a v zimě..stává se mi,že když si zapnu výhřev okna,tak se mi jakoby orosí zvenku a není vidět nic..tam je pak stěrač taky fajn.. A vůbec, mně se tam i líbí Jinak je to podobné,jak s ParTronicem..někdo na něj dnedá dopustit a někomu to přijde jako poslední zbytečnost souhlasím, sto lidí sto chutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.