vtmafian Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 (editace) Nazdar všichni Rád bych věděl kdo všechno je tady z Tábora?? Budu tam mít totiž nějak o prázkách cestu tak že by se udělal menší srázek Editováno: 4. Duben 2008, autor: vtmafian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Nazdar všichni Rád bych věděl kdo všechno je tady z Tábora?? Budu tam mít totiž nějak o prázkách cestu tak že by se udělal menší srázek Cao.Z Tabora sice nejsem,ale klidne dorazim.Kdy presne tam jedes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Já sice nejsem z Tábora,ale jsem kousek od něho.Sice v týdnu jsem v Praze,ale jinak o víkendy trávím v krásných Jižních Čechách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtmafian Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 No to já ještě nevím, není to zcela tak jistý, napište mi prosimvás do SZ vaše č. na mobil abysme se mohli domluvit přes ně, páč notes nemám abych mohl při cestě nebo mimo domov komunikovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Mrkni se do JIHOČECHŮ. Tam najdeš lidi z Bechyně, Č.B. a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtmafian Vloženo 4. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 OK dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Tady to téma taky není špatný, neboť více upřesňuje místo, přece jen Jihočeši je velmi obsáhlé téma a kdo to má blíž k Táboru, tak nemusí hledat odkuď kdo je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtmafian Vloženo 4. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 No určitě je lepší když se napíše rovnou přesný místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 No určitě je lepší když se napíše rovnou přesný místo Cao mistre.Tu mas to cislo - 776562707 tak se ozvi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Tak koukam,ze to tady uplne zamrzlo.Ma cenu v tom pokracovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 tak vtmafian psal,že by měl cestu až v létě,tak je snad pořád dost času,určitě se nějak domluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtmafian Vloženo 16. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 No času je dost, měl sem teď dost práce, ale vypadá to že to asi nevyjde Páč budu mít brigádu 4 měsíce, takže bohužel nebudu moct nikam jet.Tak snad jindy mno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.