rtg61 Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Přátelé, jsem na dně http://auto.idnes.cz/nejhorsi-cesky-ridic-...06_automoto_fdv Jeneburgu, to ti nezapomenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Přátelé, jsem na dně http://auto.idnes.cz/nejhorsi-cesky-ridic-...06_automoto_fdv Jeneburgu, to ti nezapomenu Už to píší v novinách Čeče měl by jsi začít se sebou něco dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 4. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 asi koupim Dacii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Když zahodíš ten klobouk tředa Tě nepoznají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 4. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Když zahodíš ten klobouk tředa Tě nepoznají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 hybaj zpátky do autoškoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 bych to viděl na změnu barvy auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 a nebo se na všechny ty rozumbrady vykašli a bud sám sebou...jo hele v Tescu maj výprodej klobouků :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 4. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 bych to viděl na změnu barvy auta si koupim cerny a za pul roku vyjde podobna anketa ) a zase budu v haji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 si koupim cerny a za pul roku vyjde podobna anketa ) a zase budu v haji.. dej si za přední okno slepeckou hůl a žádnou anketu, kde nejhorší řidič bude slepec v červenym combíkui nikdy nepřečteš, leda by byla o tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 4. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 dej si za přední okno slepeckou hůl a žádnou anketu, kde nejhorší řidič bude slepec v červenym combíkui nikdy nepřečteš, leda by byla o tobě bastarde! uz zadnou RJ od tebe co jsi koupil za O2 ...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 (editace) bastarde! uz zadnou RJ od tebe co jsi koupil za O2 ...? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=41852 tak moment, teď mi nějak dochází, ty jsi starší pán? Editováno: 5. Duben 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 (editace) život ztrácí smysl s červenou Octavií ? Editováno: 4. Duben 2008, autor: David-pv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 život ztrácí smysl copak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 copak? no jeho život, když má červenou Octavii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 no jeho život, když má červenou Octavii to bylo moc ošklivý a teď mluvim i za sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
driver Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Tak to si musím dávat pozor,aby mě nevyfotili.Klobouk sem si ještě nepořídil!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Tak to si musím dávat pozor,aby mě nevyfotili.Klobouk sem si ještě nepořídil!!!!!!!!! Už chybí jen změnit vůz za Š 120 L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 5. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=41852 tal moment, taď mi nějak dochází, ty jsi starší pán? pravda je venku.. sakra. jinak gratz ka auti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.