Mad Mike O2 Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 jj ten stropák mě mrzí ale snad časem. Jo parkuju v garáži a na tomhle rádiu se mi líbí že to bude zase jeden celek a nebude tak díra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZ_Mike Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 jj, jestli se nebojíš, tak je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 no trošku bojim ale co mi zbejvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZ_Mike Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 http://www.rstrading.cz/autoradia.php?akc=kateg&kateg=30 tady ještě ušetříš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 jj díky Miku já ho ted měl sehnanýho za 23.500 ale tohle je ještě mín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZ_Mike Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 tak ať to dobře dopadne a ať slouží. Já to chci na jaře taky nějak vyřešit i se stropákem, aby mohl prcek vzádu čučet na pohádky a byl od něho klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 jj, tak až to bude hotové tak dam fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZ_Mike Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 ok, přes tohle krásně zapojíš zesilovač s woofrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 do ty vznikly diry pro 1DIN radio by sel zabudovat CD wechsler nebo DVD a mozna by to tak spatne nevypadalo. pokud je zajistenej parking v garazi je to v poho(i kdyz opet vim, jak je to "napinavy", kdyz nekde potrebujes zastavit ve meste). jinak mam dotaz, jakym zpusobem je zarizeno to, ze DVD obraz z toho panasonicu poslu jenom do LCD(predpokladam, ze ma vystup na sluchatka) vzadu a vepresu muzu poslouchat radio? to ma dva nezavisle ovladatelny vystupy?(mozna je to lama dotaz, ale do tohodle uz nevidim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZ_Mike Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 lama dotaz to není nemyslím si, že všechny radia s lcd tohle umí, ale ty trochu slučný ano. Do radia vložíš dvd s filmem nastavíš obraz a zvuk do zadu a u sebe si zapneš rádio vzadu se většinou používají bezdrátová sluchátka, která se dají dokoupit jako příslušenství. cena je cca 1200-1500Kč. Nebo na film můžete koukat všichni a pustit si zvuk pěkně do repro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 super, dik za osvětu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Mne by k šťastiu celkom stačil aj vysúvateľný LCD displej o výške 1/2 DIN. Niečo som našiel, ale všetko je to len na NTSC. A dokonca to v sebe malo aj TV tuner. To už áno. Akurát nie u nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
All_01 Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Docela bych se i zapojil. Nechce se mi to celé číst a je tu trochu guláš. AUX obvykle není výstup ny sluchátka a Remote obvykle není signálový výstup pro zesík. Můžete někdo zrekapitulovat co a v jakém stádiu je? Má vůbec smysl se nějak vyjadřovat nebo je to všechno už hotové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 myslim, ze je to ve stadiu, kdy je nutne vymenit radio bez vystupu na zesik za nejake s vystupem. pak nebude problem s ovladanim urovne basů ze subwooferu. Remote je ovladani zesiku pokud se nemylim(on/off) nebo ne? All- jseš ten All z autohifi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
All_01 Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Jojo. Furt ten stejný. Jen mi to při registraci nechtělo vzít tardiční nick a tak jsem byl nucen připojit královský přídomek. Pokud jde o remote tak nejen to. Je to nějaké ovládání obecně. Ve smyslu autohifi ovládací (spínací) vedení k zesíku ale i třeba k automatické anténě nebo k některým typům kapacitorů. Je to prostě vedení, které dá připojenému zařízení impulz k sepnutí a tím k uvedení do provozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Už se někdo setkal s tím, že Stream z ničeho nic nechtěl vysunout vypalované CDéčko a pořád dokola píše CD ERROR? Přehrává ho v pohodě, ale nechce ho pustit.. Doteď fungoval absolutně bez problémů i na vypalovaná CD.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 jo, to se mi stalo. 2x. byl jsem s tim v servisu, nejak to rozchodili, pak se to zas potentovalo, tak jsem to chtel reklamovat s vymenou za Audienci, jenze pak se to rozchodilo a od ty doby to funguje. ale kdyz jsem to tu řešil, takmi někdo radil, abych vytáhnul příslušnou pojistku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 jo, to se mi stalo. 2x. byl jsem s tim v servisu, nejak to rozchodili, pak se to zas potentovalo, tak jsem to chtel reklamovat s vymenou za Audienci, jenze pak se to rozchodilo a od ty doby to funguje. ale kdyz jsem to tu řešil, takmi někdo radil, abych vytáhnul příslušnou pojistku To právě teď udělalo známým..Jinak mně se to stalo hned zkraje,co jsem to měl nové..hned 1. CD mi zůstalo uvnitř..Nějak se jim to v servisu rozchodilo, když mi tam dávali Construct a vezli to na svoji pobočku..tak prý cestou. Teď jsem koukal do manuálu..ta pojistka je v motoru, viď..zkusím to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 čéče to nevim, kde je ta pojistka, kecal bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 (editace) No zkusím to a uvidíme. na zítra jsem známou zaúkoloval jet tím autem do práce..Vezme dva tři kanály a mechanika se snad pustí A když to nezabere, zkusím večer tu pojistku.. Editováno: 14. leden 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 to sem psal ja o te pojistce.Rikal mi to kluk ze Skodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Díky moc..Jinak včera večer jsem se u známých stavoval a CD samozřejmě vylezlo napoprvé Tak jsme zkusili párkrát origo CD a šlape jak hodinky.. Určitě to dělají jen vypalovaná..napadá mně,že můžou být některá třeba nepatrně tlustší nebo tak. Já na tom rádiu,co teď mají ti známí, přehrával milion různých CD Verbatim, a nevylezlo jen úplně to první,od té doby bez problému.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Ještě jsem se chtěl zeptat - mam parkovací systém vzadu a na Streamu mi to ukazuje vzdálenost od překážky a pípá to když couvám, na Panasonicu mi to ukazovat nebude, ale půjde tam zapojit alespon to pípání ? Díky M. http://www.audioland.cz/detail/dvd-prehrav...ic-cq-vd6503n-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 mam takovej dojem, ze to pipani ma snad svuj vlastni repráček, takže je i možný, že to na rádiu bude nezávislý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Takže když vyhodim rádio tak by to mělo nezávisle na něm fungovat? to by bylo supr, a víš to na 100 % ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.