Přejít na obsah

STREAM

Doporučené příspěvky

do ty vznikly diry pro 1DIN radio by sel zabudovat CD wechsler nebo DVD a mozna by to tak spatne nevypadalo. pokud je zajistenej parking v garazi je to v poho(i kdyz opet vim, jak je to "napinavy", kdyz nekde potrebujes zastavit ve meste).

jinak mam dotaz, jakym zpusobem je zarizeno to, ze DVD obraz z toho panasonicu poslu jenom do LCD(predpokladam, ze ma vystup na sluchatka) vzadu a vepresu muzu poslouchat radio? to ma dva nezavisle ovladatelny vystupy?(mozna je to lama dotaz, ale do tohodle uz nevidim)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

lama dotaz to není ;) nemyslím si, že všechny radia s lcd tohle umí, ale ty trochu slučný ano. Do radia vložíš dvd s filmem nastavíš obraz a zvuk do zadu a u sebe si zapneš rádio -_- vzadu se většinou používají bezdrátová sluchátka, která se dají dokoupit jako příslušenství. cena je cca 1200-1500Kč. Nebo na film můžete koukat všichni a pustit si zvuk pěkně do repro

Odkaz ke komentáři

Docela bych se i zapojil. Nechce se mi to celé číst a je tu trochu guláš. AUX obvykle není výstup ny sluchátka a Remote obvykle není signálový výstup pro zesík. Můžete někdo zrekapitulovat co a v jakém stádiu je? Má vůbec smysl se nějak vyjadřovat nebo je to všechno už hotové?

Odkaz ke komentáři

Jojo. Furt ten stejný. Jen mi to při registraci nechtělo vzít tardiční nick a tak jsem byl nucen připojit královský přídomek.

Pokud jde o remote tak nejen to. Je to nějaké ovládání obecně. Ve smyslu autohifi ovládací (spínací) vedení k zesíku ale i třeba k automatické anténě nebo k některým typům kapacitorů. Je to prostě vedení, které dá připojenému zařízení impulz k sepnutí a tím k uvedení do provozu.

Odkaz ke komentáři

jo, to se mi stalo. 2x. byl jsem s tim v servisu, nejak to rozchodili, pak se to zas potentovalo, tak jsem to chtel reklamovat s vymenou za Audienci, jenze pak se to rozchodilo a od ty doby to funguje. ale kdyz jsem to tu řešil, takmi někdo radil, abych vytáhnul příslušnou pojistku

Odkaz ke komentáři

jo, to se mi stalo. 2x. byl jsem s tim v servisu, nejak to rozchodili, pak se to zas potentovalo, tak jsem to chtel reklamovat s vymenou za Audienci, jenze pak se to rozchodilo a od ty doby to funguje. ale kdyz jsem to tu řešil, takmi někdo radil, abych vytáhnul příslušnou pojistku

To právě teď udělalo známým..Jinak mně se to stalo hned zkraje,co jsem to měl nové..hned 1. CD mi zůstalo uvnitř..Nějak se jim to v servisu rozchodilo, když mi tam dávali Construct a vezli to na svoji pobočku..tak prý cestou.

Teď jsem koukal do manuálu..ta pojistka je v motoru, viď..zkusím to..

Odkaz ke komentáři

Díky moc..Jinak včera večer jsem se u známých stavoval a CD samozřejmě vylezlo napoprvé :) Tak jsme zkusili párkrát origo CD a šlape jak hodinky.. Určitě to dělají jen vypalovaná..napadá mně,že můžou být některá třeba nepatrně tlustší nebo tak. Já na tom rádiu,co teď mají ti známí, přehrával milion různých CD Verbatim, a nevylezlo jen úplně to první,od té doby bez problému..

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...