paruza Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 Mě to klepalo taky nakonec se to vyřešilo výměnou tyček táhel stabilizátoru aje po klepání , no abych pravdu řekl očekával jsem životnost teda trochu delší a né je měnit už po 49 000 km jsem zvědavý co pos**e ještě na autě na 2 roky starý vůz se mi to zdá krátká doba Tak to jsi za vodou mě to klepe od novoty a dvakrát vymněna ventilátoru FII pujde do lesa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsticky Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 To paruza: tak tohle ti nezávidím nové auto a takovéhle problémy no taky mě překvapuje malá výdrž některých dílů za ty prachy ....málo muziky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linkin1 Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 Ahoj..jenom takový (asi ne jen můj) poznatek. Mám taky fabku2 1.2htp a musím říct,že jsem z komfortu jízdy po našich"super" a úžasných severočeských silnicích úplně hotovej. Auto na nich skáče jako "koza". Je to tvrdý - cítím každou nerovnost. Prostě fuj. To i stará 105ka škodule se chovala na silnicích líp. Njn co se dá dělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsticky Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 Hm taky mi někdy skáče nějak neposedně je to jak tvrdá motokára a to nemám žádný sportovní podvozek ale seriový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 Aj toto bola rana na hrboloch. FII 18000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Makyn20 Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 JJ ale poslední viď:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Makyn20 Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Chtěl jsem se zeptat, co myslíte tou rybí kostí u auta??? asi mám stejnej problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 To budu tyčky štabilizatoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Tak mám stejný problém, například na hrbolatém sněhu se ozývá takové tupé bouchání někde od předu zprava, ve středu s tím jedu do servisu, tak to snad budou taky jen tyčky stabilizátoru, asi mají nárok po skoro 80tis. km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsticky Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Tak to ti tam ty tyčky vydrželi ještě poměrně dlouho , měje měnili ani né po 50 000 km....... ;)a to se snažím výhýbat dírám ale stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 To se muzes jak chces vyhybat oni stejne zachvilku odejdou. Ale aspon odchazeji jen kosti. Nemusi se menit naprava jako treba u Pasiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsticky Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Jojo ještě že prozatím odešlo tohle ,zatím se fabča drží a doufám že tak i bude dál jinak jsem s ní vcelku spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Až teď jsem si všiml, že jsem v sekci Fabia a ne Octavia ale snad to neva Dneska jsem dal auto do servisu na výměnu těch tyček tak jsem zvědavý jaké to bude po výměně, a cosi mi začalo pískat od přední náparavy při zatáčení, samozřejmě při jízdě s mechanikem se to neprojevilo achjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 tak mě nic nebouchá, ale při přejezdu retardéru apod. mi hrozně moc vrže přední náprava (jako když zavíráte nebo otevíráte dveře u starý šáde) co s tim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 namazat uloženi stabilizátoru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezdec.1 Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Pokud by nevadilo,přidal bych se s dotazem ať nezakládám nové vlákno. Fabia 2, 1.4Tdi, najeto 27tis. rok 12/2009 Při couvání kdy jsou kola v rejdu,stačí i trošku na jakoukoliv stranu a sjeti třeba s malinkého obrubníku se ozve takové kovové prasknutí z pravé strany. Dělá to jen když auto couve i klidně na neutrál, a stačí malinký sjezd s chodníku. Velký skok,nic neudělá. Nedělá to do předu a nedělá to když má auto rovně kola. Jinak při jízdě nic nebouchá,neklepe,přes hrby je to pevný,když popředu najedu na chodník,nic nebouchne. Tyčky stab. jsou pevný, poloosa dotažena,čepy pevný,všechno preventivně na nápravě přetaženy. Neví někdo co jěště by to mohlo být? Uložení tlumiču třeba? Moc díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevo11 Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 chlapci koľko asi stoja tie tyčky stabilizátorov aj s robotou? Aj mne to klepe a mám nabehaných iba 23000KM. Je to náročná výmena? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Makyn20 Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 http://autokelly.cz/Catalog.aspx#PATH=3761801;1314088;1960867;1960869;1977666;1977477;1977478;1977482|CT=4|PCT=16|CUR=0|PGS=20|PT=0|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|LNG=0| Tady máš odkaz. Jde o to jaký si koupíš. S výměnou nemám žádné zkušenosti ale vzhledem k tomu že to drží na 2 šroubech tak by to nemělo být nic těžkého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 otázka 10 minut. daš auto na hever, sundas kolo a pak tam najdeš stab. tyčku tu povolis a vymenis (můžeš si pomocí dalším heverem) pak namontujes a nandas kolo, toť vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pipista78 Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Po 20000km mám tyčky vymenené naštastie v záruke proste nič nieje dokonalé.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Makyn20 Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Prosím jak se projevují ty tyčky? dělá to i na kostkách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Makyn20 Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 Ahoj, nemáte někdo přesné znění a fotky toho aktuálního sdělení AS 08/18 jak o něm tady píše Igor? Koukal jsem na net a materiál na to výjde cca na 450 Kč. Zkusím se na to vrhnout sám jelikož uplatnit to v servisu to je nadlickej výkon. Už mi to jednou dělali a pomohlo to ale pak se musel ten držák vyměnit a je to zpět. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 Zdravím mám u své FII najeto 40000km a při přejetí hrbolu mi bouchá něco na přední nápravě. Můžou to být ty tyčky stabilizátoru a nebo je to něco jiného? Je to takové jakoby tupé bouchání. Nebo jak se pozná špatná tyčka stabíku? Když za ní vezmu, tak musí mít vůli nebo se to takhle nepozná? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 JJ to bude ono. Proste takove dute rany, kdyz jedes po "hrbolate" (takze vsechny v CR) silnici. 40000km je dost. Mnoo rukou to asi nepoznas, resp. ja sem za ni tahal a moooozna ze sem mel dojem, ze jsou ty cepy volnejsi, ale jiste to rict neumim. Ty tycky stoji par korun a vymenis je sam i na heveru, takze tim nic nezkazis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 mne to roby to iste len ze len ked idem cez spomalovak ked auto tak hupne inak cez hrbole to nerobí a uz neviem co to moze byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.