Feri. Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Ahoj, dnes si jedu převzít auto a na klikách a zpětných zrcátkách jsou nalepený chromované krytky, nevím jak to správně nazvat. Jak je sundat? Půjde to nějak odloupnout nebo tím silonovým vlascem jako označení motorizace apod? Taky by mě zajímalo jak se na laku podepíše 5 let provozu. Na střeše je nalepená imitace sání a nevím jestli ji nechat nebo sundat. Majitel říkal že je tam od začátku, tzn. něco přes 4 roky. Nebude lak kolem toho už vybledlý od slunka? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 No myslím, že kliky a zrcátka, vzhledem k tomu, že kryty jsou konvexní, silonem odstranit nepůjdou. Záleží čím je to přilepené, ale moc bych tomu nevěřil, nejspíš to dodrbeš, takže asi lepší koupit na vrakáči jiná. A na té střeše, pokud je to origo lepidlo, mohl by to jít, trochu nahřát a pak se snažit, aspoň to tvrdí Milotec, ale možná bude mít lak jiný odstín, po 4 letech bych se nedivil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feri. Vloženo 12. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Hm, to jsi mě nepotěšil. Ale na druhou stranu všichni co auto viděli říkaly ať jej nechám tak... Ale zadní světla zítra vyměním za originály... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 No k tmavému autu to ještě jakštakš jde, ale mě se to nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Osobne bych kryty zrcatek a kliky koupil novy. Kliky sezenes v laku bez problemu, kryty zrcatek s trochou stesti taky - nebo to nech striknout. Ta strecha je kvuli riziku jineho odstinu laku kolem toho sani horsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 (editace) Nemáš si kupovat votuzenou obludu Editováno: 13. Duben 2008, autor: MELLO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feri. Vloženo 13. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Nemáš si kupovat votuzenou obludu Zas taková hrůza to není. Nejhorší byly ty světla a ty už jsem vyměnil, nechceš je??? :t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 tie klucky ti pojdu normalne odtrhnut .su lepene obojstranou paskou.zrkadla uz bude horsie tie su lepene lepidlom. ja osobne by som dal dole len klucky a nasavanie , zradla by som nechal. aj audi ma u sportovej verzie chrom zrkadla http://www.audi.sk/modely/images/a4/rs4/xxl0019.jpg audi rs4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Zas taková hrůza to není. Nejhorší byly ty světla a ty už jsem vyměnil, nechceš je??? :t Ne dík, jsem rád za to co mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastik1 Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Kryty klik jsou lepené oboustrannou lepící páskou a měly by jít dolů technickým benzinem, kterým nic nepokazíš a pásky povolí, tím i umyješ zbytek lepidla na klikách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feri. Vloženo 21. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Kliky pudou do laku... :-) Je to jedno jestli to půjde odlepit lehce nebo silou, kliky se obrousí a nalakují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Ahoj, dnes si jedu převzít auto a na klikách a zpětných zrcátkách jsou nalepený chromované krytky, nevím jak to správně nazvat. Jak je sundat? Půjde to nějak odloupnout nebo tím silonovým vlascem jako označení motorizace apod? Taky by mě zajímalo jak se na laku podepíše 5 let provozu. Na střeše je nalepená imitace sání a nevím jestli ji nechat nebo sundat. Majitel říkal že je tam od začátku, tzn. něco přes 4 roky. Nebude lak kolem toho už vybledlý od slunka? Díky Vyndej kliku , nahřej horkovzdušnou pistolí a odtrhni. Opět nahřej a gumou vygumuješ zbytky lepidla, potom dočistíš třeba technickým benzínem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feri. Vloženo 24. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Díky za radu, ale to nebudem nějak moc řešit, kliky se stejně dají do černé metalízy... Spíš mám strach co ta střecha, jak to lepidlo dostat z ní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.