Ray Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Hodím sem cenu originálních plastů:1U0819403C B41 PANEL PRO RAM ČELNÍHO SKLA = 372,- Kč 1U0819416E B41 PANEL PRO RAM ČELNÍHO SKLA = 430,- Kč 3B0955985 TRYSKA OSTŘIKOVAČE = 90,-Kč Ceny jsou uvedeny bez 19%DPH Pokud to někdo budete předělávat na face, tak nezapomeňte koupit ucpávky pod ramínka stěračů jako já ...... Zdary. který ten panel je levý a který pravý? a na kolik vyjdou ty ucpávky pod ramínka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Hodím sem cenu originálních plastů:1U0819403C B41 PANEL PRO RAM ČELNÍHO SKLA = 372,- Kč 1U0819416E B41 PANEL PRO RAM ČELNÍHO SKLA = 430,- Kč 3B0955985 TRYSKA OSTŘIKOVAČE = 90,-Kč Ceny jsou uvedeny bez 19%DPH Pokud to někdo budete předělávat na face, tak nezapomeňte koupit ucpávky pod ramínka stěračů jako já ...... Ale vždyť ty to máš face, ne? Tak mi teda poraď... mám 7/2000 a mám ostřikovače s rozstřikem na strany... To tady někdo říkal, že už je face... potřebuju tedy tyto ucpávky nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Auto mám 12/97 a dával jsem face plast, ale všiml jsem si až při montáži, že tam jsou jinak řešený ucpávky pod ramínkama. V průběhu dne sem hodim foto, ať máte lepší představu . To Ray : nevím , které číslo dílu je pro danou stranu a cenu ucpávky jsem zatím neřešil. To triplle TTT - ty to máš v pohodě, týká se to puze pro před face . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 (editace) Díky za info... Dneska si plasty vyzvednu u kámoše ve Škodovce a o vékendu se na to vrhnu ... Ještě prosím otázka: ta guma co přijde přiložit na sklo, se nějak lepí, nebo se jen připasuje a přiloží a ona sama těsní? Díky ... Editováno: 22. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 plast pouze zacvakneš do drážky pod sklen , nic se nelepí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 já si to myslel. Někdo to opravuje tak, že to zapatlá silikonem a dál to neřeší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 to pak musí být radost měnit pylovej filtr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 s tímhle už asi nepočítaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slay Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Mám Octu 2001 koupenou novou a žádný ucpávky pod stěrače nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Mám Octu 2001 koupenou novou a žádný ucpávky pod stěrače nemám. Máš faceliftovo, ucpávky nepotřebuješ ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 bez těch " ucpávek " pod ramínkama stěračůto vypadá takto : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 (editace) Auto mám 12/97 a dával jsem face plast, ale všiml jsem si až při montáži, že tam jsou jinak řešený ucpávky pod ramínkama. V průběhu dne sem hodim foto, ať máte lepší představu .To Ray : nevím , které číslo dílu je pro danou stranu a cenu ucpávky jsem zatím neřešil. To triplle TTT - ty to máš v pohodě, týká se to puze pro před face . Foto bych uvítal, pro jistotu. Aby se to nepletlo, mám oktu předface, jelikož SLX tak něco ovšem face, a to asi i ty plasty. Ale ucpávky mně zajímají, žádné tam nemám, tak snad ani žádné nepotřebuju, jen je na té hřídeli takový gumový prezervativ Narval jsem do něj nějakou vazelínu, aby osičky ještě chvíli vydržely. Editováno: 22. Říjen 2008, autor: Viktor X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turbokar Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 žebrování nemám, ale ucpávky taky ne..mají tam tedy být, či ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Chci se zeptat, jestli někdo nemá fotku nebo číslo té ucpávky co je pod stěrači. Byl jsem dneska v prodejně Škoda koupit face ostřiky a chtěl jsem i ty ucpávky, ale nevěděli jak vypadají (já samozřejmě taky nevím jak vypadají), tak jsem koupit tyto (viz. foto), ale to určitě nebudou ony. Kdo ví, tak prosím poraďte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Nikdo neví, neporadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 (editace) Cislo je 1J0 955 276 B ale cenu uz Ti ted nereknu - ale nic strasnyho Jen doplnim pro ostatni ze cely predelani (me) vyslo na 1255 plus doruceni postou (vlastni plasty dve ucpavky a dve trysky)... a nemuzu si to vynachvalit Editováno: 5. Květen 2009, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Mockrát ti děkuji, to mi stačí to číslo, jinak cena je kolem 40 Kč http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j09...-octavia-2.html (uvidím kolik za to budou chtít ve Škoda prodejně, za ostřikovače chtěli 50 Kč za kus ). Tak ještě jednou díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Nemas zac - jinak ja sem to komplet bral ze skoda-dily.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Dneska jsem to byl objednat ve Škoda prodejně, jedna ta krytka výjde kolem 50 Kč a zítra si je půjdu vyzvednout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klucina Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Já bych měl jen malý dotaz.. Mám ten plast pod stěrači taky po face ale ne a ne ho dostat ven.. Oddělal jsem raménka stíračů, těsnění, odpojil hadičky ostřikovačů a pak začal páčit ten plast a ne a ne ven.. Nemáte někdo prosím radu jak nejlépe na to.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 (editace) Hodím sem cenu originálních plastů:1U0819403C B41 PANEL PRO RAM ČELNÍHO SKLA = 372,- Kč 1U0819416E B41 PANEL PRO RAM ČELNÍHO SKLA = 430,- Kč 3B0955985 TRYSKA OSTŘIKOVAČE = 90,-Kč Ceny jsou uvedeny bez 19%DPH Pokud to někdo budete předělávat na face, tak nezapomeňte koupit ucpávky pod ramínka stěračů jako já ...... Tak doufám, že to sedne i mně, mám tam vpravo nějakého exota s indexem, který ani Etka nezná Navíc ta pravá část na skoda-dily.cz má označení 1U1 819 416 E Ale asi to bude OK, jak pro levý tak pro tento je v Etce pod číslem dílu poznámka 07/98 - 07/00 B41 Editováno: 24. Červenec 2009, autor: Viktor X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mixer Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Zdravim daji se sehnat tyhle krytky nebo musim koupit celej plast? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Myslím si, že samostatně ty krytky sehnat nepůjdou. Když jsem měnil předface plasty za face, tak jsem se díval na ty krytky a byly z druhé strany zataveny (spíš jakoby pájkou zabodovány), takže je to v podstatě součást toho plastu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 (editace) Řekl bych, že jdou i samostatně, když mají své číslo Ale je fakt, že jsou součástí toho plastu, tj když ho koupíš, jsou tam. Edit - tak ta vnitřní je 1U1 819 448, na rozdíl od té druhé nemá to zalomení. No podle Etky je "vpravo uvnitř l.r." 1U1 819 447, taky podle fotky Mixera je zalomená, takže platí první foto Jinak uplnou náhodou, zahlédl jsem je třeba tady Autodíly Krč Editováno: 27. Červenec 2009, autor: Viktor X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Aha, tak pokud mají své číslo, tak by měli jít koupit samostatně. Já už si totiž nepamatuji jestli tam byly vyražený čísla nebo ne, ale jak vidím, tak asi jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.