Mixer Vloženo 29. Červenec 2009 Vloženo 29. Červenec 2009 Tak dneska došly a pasujou parádne díky ViktorX za stránky Citovat
tucnak01 Vloženo 29. Červenec 2009 Vloženo 29. Červenec 2009 Sto pro jdou koupit samostatne. Kupoval jsem Citovat
Viktor X Vloženo 29. Červenec 2009 Vloženo 29. Červenec 2009 Tak dneska došly a pasujou parádne díky ViktorX za stránky Citovat
parent38 Vloženo 5. leden 2011 Vloženo 5. leden 2011 Zdravím všechny, je fakt, že ty gumy na plastech časem odejdou. Nemáte někdo tip kde ty samotné gumy sehnat nebo čím se dají nahradit? Lepit to silikonem mi nepříjde to pravé ořechové. díky za odpověď Citovat
PROCHY603 Vloženo 5. leden 2011 Vloženo 5. leden 2011 (editace) PARENT38: Treba kupit LEN nove plasty pod stierace. Tema: http://forum.skodahome.cz/topic/88745-tesnenie-na-plastoch-pod-stieracmi/page__p__1380987__fromsearch__1#entry1380987 Editováno: 5. leden 2011, autor: PROCHY603 Citovat
martinek8383 Vloženo 23. Březen 2011 Vloženo 23. Březen 2011 Dobrý den, staré plasty, respektrive guma se mi už rozpadla, tak musím měnit. Mám z obchodu plasty i ostřikovače z oktávek po faceu, naše okta je předface 1997, jenže když na to koukám, tak na ní nemáme ten těsnící profil skla s tou lištou, do které ty nové plasty mají být zacvaknuty..Všichni tu tvrdili v postu, že to jde a ptám se, dá se sehnat ten těsnící profil někde či to nějak ojebat? ty staré děrované plasty bych tam už nerad...díky za jakoukoliv předmětnou reakci, martin Citovat
Kub1k škoda Vloženo 13. Říjen 2011 Vloženo 13. Říjen 2011 Dobrý den chci se zeptat mám Octavii 19TDI 04 chci vydelat pravá plast pod kterým je pilový filtr,ale nejak moc drží má se vytahovat moc na sílu nebo by to mělo jít lehce? děkuji za rady. Citovat
Wojnar Vloženo 13. Říjen 2011 Vloženo 13. Říjen 2011 Drží to pod oknem v takové drážce po celé délce plastu. Takže tahej za to co nejblíž okna. Může to jít víc z tuha. Mezi ty styčné plochy se provozem dostane prach. Citovat
PetrL Vloženo 24. Únor 2019 Vloženo 24. Únor 2019 (editace) Dobrý den, u Oktávky r.v. 1997 bych potřeboval vyměnit torpéda pro novější typ a rád bych se zeptal, jaké číslo má tahle guma zacvaknutá na spodní hranu předního skla, která dále slouží na zacvaknutí torpéda. Potřebuji tam zacvaknout nová torpéda, ale ta guma mně u auta chybí. Původně tam byly torpéda s příchytkama. Poraďte prosím, jak to vyřešit. Moc díky. Dodatek: Jo, jak na to koukám, tak tu gumu asi nějaký jouda přede mnou odřízl se spodní hranou skla, takže tam už asi žádnou jinou nenapasuju. Nezbývá mně, než drážku torpeda zasadit do silikonu, zatížit a nechat zaschnout. Filtr se má měnit po 30 tis. km a kdo ví, co bude za 30tis. km. Kdyby měl někdo nějakou radu, budu za ni moc rád. Editováno: 24. Únor 2019, autor: PetrL Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.