Přejít na obsah

Starej vrak na dojiždeni


kodemi.:R

Doporučené příspěvky

to to nejde. neni zamčený jen vim jak to tam chodi a že je to s prominutim skoro sama svině.

jeden kluk co ted maturuje mam OII combi peknou,cernou v eleganci chrochtáka a co jsem snim mluvil tak je neštastnej :) lidi jsou svine. echci to tady moc rikat na fore mozna tu nekdo znich je :D :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

hod pak foto....jinak taky jsme ted doma pořizovali něco takovýho postaršího pro bratra...je to fiatek punto 96rok, 92tis km, interier je jak novej a z venku je malinko znat že je to 12let starý auto...je to 1,2motor...2xairbag, okna v eletrice, posilovač řízení...auto 35tis.kč a jsme s ním spokojený, docela mě překvapilo jak to jede a docela to drží. jen musím dodat že to auto nikde nehnije ani nic takovýho je fakt v super stavu, je přivezený z německa po nějaký paničce, tak sem zvědavej jak dlouho bude držet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jako vazne nekdo provozuje to, ze si koupi auto a pak ho ma doma zamcene v garazi a jezdi nejakym strepem? lol K cemu pak to prvni auto je? U nejakych tuning a showcaru to chapu, ale takhle?

poznam cloveka co ma trojkove BMW v garazi ale vytiahne ho von iba ak svieti slnko. inak sa vozi na S 105 :feve: sa cloveku zastavuje rozum ked to vidi... kupit si auto doslova iba na to aby vsetci videli ze na to mam... skoda reci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...