Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravám, dnes jsem předělával na face světla a narazil jsem na problém s náklony. Chtěl bych se zeptat, na jakém principu náklony fungují? Probíhá vše interně (ve vnitřku světel)? Nebo je nutné místo nad/pod svštlomety k náklonu? Motorky mě totiž nepřetržitě vrčí ale světelný kužel se nehýbe. Vypadá to, jaky by byly paraboly nějak seklé nebo tak...je to možné? budu dák za každou radu. Popř. nemůže být problém v zapojení?

Díky, gregori

Zdravám, dnes jsem předělával na face světla a narazil jsem na problém s náklony. Chtěl bych se zeptat, na jakém principu náklony fungují? Probíhá vše interně (ve vnitřku světel)? Nebo je nutné místo nad/pod svštlomety k náklonu? Motorky mě totiž nepřetržitě vrčí ale světelný kužel se nehýbe. Vypadá to, jaky by byly paraboly nějak seklé nebo tak...je to možné? budu dák za každou radu. Popř. nemůže být problém v zapojení?

Díky, gregori

aááá tak to budou zřejmě stará světla/ použitá, to bude známý problém s motorkami! No holt budeš muset sehnat nové motorky a vyměnit, mě se po..... měsíc po výměně použitých světel z vrakoviště, tady někde v bazaru jsem sehnal motorky 400,- ks a už to je o.k.! ;)

• Autor

Pouzita svetla to jsou, to mas pravdu. Muzes ten problem trosku blize specifikovat? Ve starsichv prispevcich jsem o tom nic nenasel. Nerad bych kupoval nove motorky zbytecne...

Diky

Pouzita svetla to jsou, to mas pravdu. Muzes ten problem trosku blize specifikovat? Ve starsichv prispevcich jsem o tom nic nenasel. Nerad bych kupoval nove motorky zbytecne...

Diky

Pozri do bazaru, Josh7 predava tie motorceky za vybornu cenu, co viem, tak odchadzaju, takze minimalne ako zaloha sa hodia.

Ked sa Ti zda, ze to nie su motorceky, skus ich vybrat (navod je cerstvo v Instalacnych manualoch) a ked vtedy nepojdu, je to jasne. Musia sa zasuvat-vysuvat. Skus pripadne pohybat parabolou (zahraj sa na motorcek), musi chodit lahko... ;)

Pozri do bazaru, Josh7 predava tie motorceky za vybornu cenu, co viem, tak odchadzaju, takze minimalne ako zaloha sa hodia.

Ked sa Ti zda, ze to nie su motorceky, skus ich vybrat (navod je cerstvo v Instalacnych manualoch) a ked vtedy nepojdu, je to jasne. Musia sa zasuvat-vysuvat. Skus pripadne pohybat parabolou (zahraj sa na motorcek), musi chodit lahko... ;)

já jeden rozhodil promazal a chodil tak 14 dní, pak začal znovu vrkat, tak šly ven!

já jeden rozhodil promazal a chodil tak 14 dní, pak začal znovu vrkat, tak šly ven!

No pri tej cene sa to ani neoplati tusim opravovat... Najma ak zacnu po dvoch tyzdnoch znova blbnut. ;)

No pri tej cene sa to ani neoplati tusim opravovat... Najma ak zacnu po dvoch tyzdnoch znova blbnut. ;)

No snaha byla! :)

• Autor

Díky za skvlé rady, zítra to zkusím rozebrat a uvidím...pokud je princip tak jednoduchý, tak by se při demontáži snad nemělo nic po...

Měl jsem obavy, ze tak jsou nejaky lanka nebo sileny mechanismy, ale asi zbytecne :-)

Díky za skvlé rady, zítra to zkusím rozebrat a uvidím...pokud je princip tak jednoduchý, tak by se při demontáži snad nemělo nic po...

Měl jsem obavy, ze tak jsou nejaky lanka nebo sileny mechanismy, ale asi zbytecne :-)

No jsou tam jen šroubky torxy! Ale jde tam zpátky trochu špatně nasadit, myslím trefit šroubky, je to piplačka! Každopádně světlo ven, je to prácička na 10 - 15 min.!

Upraveno od Octavinek

Tak tak, světlo ven, je to fakt piplačka vyndávat tyhle motúrky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.