Gregy Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Tady máte podrobný NÁVOD http://forum.skodahome.cz/topic/126573-octavia-ii-mont%C3%A1%C5%BE-loketn%C3%AD-op%C4%9Brky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Potřeboval bych sundat opěrku z jumboboxu kvůli přečalounění. Dělal to už někdo z vás? Poraďte prosím jak to demontovat. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louis20 Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Zdravím, měl bych dotaz k vrchní části opěrky FL vs před face....existuje nějaká nejednodušší možnost, jak využít vrchní díl opěrky s plastovým spodkem (viz kožený s červenou nití na foto) na jumbo box před faceliftem, kde byla původně textilní s kovovým spodkem? Jedná se mi o to, jestli to jde řešit výměnou nějakého dílu tak, aby to pasovalo i na před face, nebo jestli se musí pořídit celý nový box? Díky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny 7 Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 To by mě taky zajímalo, jestli se dá vyndat jenom ta opěrka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 (editace) ano dá, opatřně odspodu odcvakat zácvaky... Editováno: 21. Září 2015, autor: ka_r_los Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny 7 Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Aha,díky. Není tady na to nějaký návod, žádný jsem nenašel. Nerad bych něco urval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 (editace) Co třeba tady něco : http://www.octaviaclub.cz/clanky/videonavod-montaz-loketni-operky-octavia-ii-666.html Editováno: 13. Říjen 2015, autor: Toom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterss Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Dodělaval někdo jubo-box do O2? poradˇte mi jak nato prosim,děkuju nikdo nic? Zdar, pokud nemáš díly tak vše to stojí v origu cca 10.000kč Bohužel v O2 neexistuje žadné příslušenství jak u jiných typů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Člověče, on tu na tebe čekal 8let abys mu odpověděl na něco co už je tu zodpovězeno. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.