Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Moc prosím o vaše zkušenosti s vožením dětí v autosedačkách na zadních sedačkách. Mám 3letého kluka a další čekáme v srpnu. Problém je v tom, že za mě (to jest sedačka řidiče) se nevejde ani 3l syn v sedačce 9-18 kg a ani sedačka pro novorozence. Syn ještě nemá tak dlouhé nohy aby je v kolenou ohnul dolů ,tak potřebuje před sebou hodně místa. Ve předu není vypnutí airbagu takže to je taky pase. Jediné co mě zatím napadlo jako řešení , je koupit klukovi sedačku už 15-36kg s nějakým krátkým sedákem aby mohl ohnout nohy dolů a dát ho za mně.Jenže teď má 12kg tak bych ho musel do srpna vykrmit nebo už fakt nevím. Máte prosím někdo zkušenosti, nebo vozíte děti v kufru. Díky Martin

Upraveno od mata100

Moc prosím o vaše zkušenosti s vožením dětí v autosedačkách na zadních sedačkách. Mám 3letého kluka a další čekáme v srpnu. Problém je v tom, že za mě (to jest sedačka řidiče) se nevejde ani 3l syn v sedačce 9-18 kg a ani sedačka pro novorozence. Syn ještě nemá tak dlouhé nohy aby je v kolenou ohnul dolů ,tak potřebuje před sebou hodně místa. Ve předu není vypnutí airbagu takže to je taky pase. Jediné co mě zatím napadlo jako řešení , je koupit klukovi sedačku už 15-36kg s nějakým krátkým sedákem aby mohl ohnout nohy dolů a dát ho za mně.Jenže teď má 12kg tak bych ho musel do srpna vykrmit nebo už fakt nevím. Máte prosím někdo zkušenosti, nebo vozíte děti v kufru. Díky Martin

airbag přestože není vypínatelný můžeš nechat vypnout v servisu, nalepí nálepku že je vypnutý a máš v předu místu pro sedačku

Syn má 2roky a 3 měsíce a jezdí za spolujezdcem. Tam se zatím vleze, ale do sedačky vpředu kope. Manželka se před něho vleze, ale já už s problémem. Za řidičovu sedačku se vleze sedačka vajíčko, ale ja napěchovaná mezi zadní a řidičovou opěrkou. Mám sedačku uplně dole, kdyby byla výš, tak je tam na sedačku víc místa.

A ten kufr je taky řešení.

post-3174-1208865540_thumb.jpg

Upraveno od Jarekk

• Autor
airbag přestože není vypínatelný můžeš nechat vypnout v servisu, nalepí nálepku že je vypnutý a máš v předu místu pro sedačku

A dá se potom zase zapnout nebo to zůstane natrvalo.

• Autor
Syn má 2roky a 3 měsíce a jezdí za spolujezdcem. Tam se zatím vleze, ale do sedačky vpředu kope. Manželka se před něho vleze, ale já už s problémem. Za řidičovu sedačku se vleze sedačka vajíčko, ale ja napěchovaná mezi zadní a řidičovou opěrkou. Mám sedačku uplně dole, kdyby byla výš, tak je tam na sedačku víc místa.

A ten kufr je taky řešení.

Fotka dobrá :palec2:

Zkusím dát tu sedačku výš, jak píšeš. Mě se za mě to vajíčko nevejde ani náhodou, to bych musel ject tak o 5 zubů dopředu. To se tam ale nenaskládám já. Zkusím to dát vejš.

A dá se potom zase zapnout nebo to zůstane natrvalo.

je to dočasné, pak se nechá opět zapnout. Mě to řešil přímo servis škoda

Ta fotka dobrá, jen se musí pomaleji v zatáčkách. Jinak by ho umlátila pomarančová limča

• Autor

Díky za odpovědi. Martin

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.