Březen 7, 200916 r Hm, pěkný fotečky, a už vím, proč to tam dávaj...vždycky parkuj, kde se nemá, to je určo proti odtáhnutí a botičkám, co
Březen 7, 200916 r Kdo rikal ze ma problemy s CR silnicema ?? No muzu ja v ty skole davat pozor ?? :D
Březen 7, 200916 r Tak ty chrom SOLIDY to je mazec, to ciiii.... ale priznam se, uz sem koukal, ze nechat je za 10 vylestit by byla fakt libovka!!!!
Březen 7, 200916 r Mrte Taky jsem to zvazoval,ale lepsi je sehnat jiny kola a potom je vylestit :D samozrejme myslim styl AUdi apod kol Ktere jsou obycejne krasne
Březen 7, 200916 r SOLIDY jsou obyčejné krásné a hlavně mi přijdou, že se k tomu auto hodí. A ještě k tomu komfort a cena 17" gum. No a když se rozhodnu to ještě hodit dolu a třeba vyleštit kola, tak to bude mazec v kombinaci s černou!
Březen 7, 200916 r Ty kola na supu jsou pěkný.Mě se líbí ASA ZR2 Ty jsou nejlepsi Ale cena Delfy vid 16tis za kolo tusim v 19"
Březen 7, 200916 r SOLIDY jsou obyčejné krásné a hlavně mi přijdou, že se k tomu auto hodí. A ještě k tomu komfort a cena 17" gum. No a když se rozhodnu to ještě hodit dolu a třeba vyleštit kola, tak to bude mazec v kombinaci s černou! Urcite bude to OEM +
Březen 7, 200916 r Mno to je taky moc pěkné Karlíku Kluci, jdu se věnovat polovčce. Jo a back to the topic....furt nevím jak ty pružiny....asi to budu muset u někoho testnout Mějte se
Březen 7, 200916 r Mno to je taky moc pěkné Karlíku Kluci, jdu se věnovat polovčce. Jo a back to the topic....furt nevím jak ty pružiny....asi to budu muset u někoho testnout Mějte se HaR
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.