Březen 7, 200916 r Ty jsou nejlepsi Ale cena Delfy vid 16tis za kolo tusim v 19" No já koukal na 18" a kolo kolem 11tis.,ale replica 4,5tis.
Březen 7, 200916 r Posílal mi to Vlastík,takže nevim od kud to je,mam jen fotku. Aha co ze se taky neukaze ?? Pozdravuj ho Ptal jsi se na podlozky ??
Březen 7, 200916 r Nemá vůbec čas a neodpovídá na tel.pořád maká a šetří na 18" v pondělí jedu k němu do garáže tak se ho poptam,ale říkal mi že je bude asi dávat na ty nový kola a to mají ET30,ale nechá si je trošku stočit má totiš 20mm. taže jsem zvědavej co podběhy na to
Březen 7, 200916 r Fpoho my to ted mame taky akorat a jeste by to trosku slo Ted mam vybarny nakonec luxusni kola sice ET 45 ale to neva Dam tam podlozku 30 a 35mm
Březen 7, 200916 r Doufam ... No nic Delfy loucim se ... Mej se Draku Dneska fotky solidni myslim Meli by to kluci s tema perama zvazit :D
Březen 13, 200916 r woe, Peťane dostaneš do tlamy, to je megamrdózní video a kua u toho slintááááááááám!!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.