Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim, chci poprosit o radu jakym zpusobem by se dalo prihlasit starsi tazne ,ktere jsem prikoupil lacino, ale bez certifikatu a baz stitku s vyr. cislem.

Mate nekdo podobnou zkusenost ???

Predem diky za info. :palec2:

Vloženo (editace)
Zdravim, chci poprosit o radu jakym zpusobem by se dalo prihlasit starsi tazne ,ktere jsem prikoupil lacino, ale bez certifikatu a baz stitku s vyr. cislem.

Mate nekdo podobnou zkusenost ???

Predem diky za info. :palec2:

žádným, ledaže-by jsi to nechal přepsat z jednoho techničáku do druhýho, tzn identická vozidla a pod. ;) ale bez toho štítku to stejně asi nepůjdde ani tak, takže smolík ;)

Editováno: , autor: dick
Vloženo

Přesně tak, aspoň kdyby si měl ten štítek, ten potřebuješ. Pak by si si mohl od výrobce toho tažného nechat vystavit typový list a pak by to šlo přihlásit. Ale za vše se platí i za ten typový list, takže si kup nové a bude to asi stejně drahý. Ale bez toho štítku s výrobním číslem, typem, výrobcem atd. to nikdy ofiko na auto nedáš. ;)

Vloženo

Podrobne jsem si prohledl to tazne a nenasel jsem zadne stopy po nytkach.... Mate to nekdo nejak jinak uchycene???

Co kdyz si sezenu stitek, je to nejak evidovane, jde mi o to cislo, jestli to nekde neni v registru ???

Vloženo

Myslím, že se na tažné ty štítky jen lepí. Jestli je to někde v registru vedené to nevím, jen vím, že při přihlášení na registru vozidel se na typový list dává razítko registru a datum. ;)

S tím přihlášením to nebude taková sranda, se podívej na vrakáče, tam stojí origo tažné i s elektrikou tak tisícovku maximálně, nové stojí asi pět tisíc. :feve:

Vloženo

Tak jsem se poptal u nas na mestkem urade a bylo mi receno ze staci mit k prihlaseni stareho tazneho stitek a overeni z technicke ze je tazne v poradku namontovano.

Nepujcite mi nekdo stitek, odmena vas nemine ... :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...