Publikováno Duben 27, 200817 r Byl jsem už po druhé reklamovat vyhřívání sedaček páč už jsem to říkal asi před dvěma měcíci, ale bohužel jsem se dozvěděl, že se musí prý vyměnit celá sedačka a že nejsou, tak musim ještě dál čekat. No co jsem se chtěl vlastně zeptat . Je to pravda, že se musí měnit celá měl jsem dojem, že je to jen zaležitostí elekt.. Řidiče nehřeje vůbec a spolujezdec jen na záda. r.v 2003 Upraveno Duben 27, 200817 r od dandyx
Duben 27, 200817 r Byl jsem už po druhé reklamovat vyhřívání sedaček páč už jsem to říkal asi před dvěma měcíci, ale bohužel jsem se dozvěděl, že se musí prý vyměnit celá sedačka a že nejsou, tak musim ještě dál čekat. No co jsem se chtěl vlastně zeptat . Je to pravda, že se musí měnit celá měl jsem dojem, že je to jen zaležitostí elekt.. Řidiče nehřeje vůbec a spolujezdec jen na záda. r.v 2003 Ne dají se sehnat jenom dečky
Duben 28, 200817 r stejne je to zvlastni,ze jedna nehreje vubec a druha jen z poloviny, nemuze to byt elektrikou,nez deckama?jinak to je jak s tim mikrospinacem, nejde, tak vyhodit a koupit cely novy zamek.....
Duben 28, 200817 r stejne je to zvlastni,ze jedna nehreje vubec a druha jen z poloviny, nemuze to byt elektrikou,nez deckama?jinak to je jak s tim mikrospinacem, nejde, tak vyhodit a koupit cely novy zamek..... No pokial hreje len polovica, tak to bude deckou, ta nehrejuca moze byt deckou, elektronikou, kabelazou, ... To sa tu rozoberalo, treba to pomerat a podla toho menit/opravovat. Servisy si to standardne zjednodusuju, mozno niekto od nich potrebuje sedacky, tak Ti ich vymenia. Nemas moznost si to sam, alebo nejaky znamy (sikovny!) autoelektrikar skontrolovat?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.