RR Merlin Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Podle mě je to přesně ten klíč co potřebuji na netu sem ho vybíral podle čísla dílu stávajícího klíče.Rok výroby oct vím,měsíc přesně ne tak sem ho možná napsal blbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Jestli máš na starém klíči taky frekvenci 433, tak máš tedy zřejmě správný, ale rok 2002 by fakt měl již mít 434. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RR Merlin Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Jo díky za uklidnění tak je to 5/2002.Jak tedy postupovat když nemám pin k IMO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 buď zajedeš do autorizíku, kde ti to sladí nebo za někým, kdo vyčte pin imma a popřípadě ti to také sladí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RR Merlin Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Přes VAG to nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Jde, myslím že přes VAG tacho jde vyčíst pin. Pak přizpůsobit i přes obyč VAG třeba 304 či 409. Mě to udělali v autorizáku za 10 minut a zadarmo, jen jsme musel říct tomu přijímacímu technikovi, kde se mi podařilo sehnat levně klíč 433 Mhz. Jinak je to asi max. za 300,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RR Merlin Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Ještě jeden dotaz,kde seženu kabel VAG TACHO?Děkuji všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 po internetu se plno prodejců, ale nač na jednu operaci kupovat kabel za 2t, zajeď do autorizáku a máš to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RR Merlin Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 nevim nějak na ten kábl nemůžu narazit.\Já se tim tak trochu živim,su automechanik a tady toto mě celkem baví tak se chcu učit novým věcem.Tak asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 chci se zeptat mam k autu (octavia 2003) 2x (2xtlačitko) obyč.nesklopne kliče 434Mhz, chtel bych ale dodelat 2x sklopne kliče, chci to udelat takhle,seženu 2x sklopne kliče 434Mhz(jake přesny čislo kliču mam sehnat 1J0 ? ) ,přehodim immo tyčky,vyfrezuju planžety naučim pres VAG kliče a dalku a bude to fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.