Přejít na obsah

končí mi záruka fabie 1,2 htp 47kW

malkin44

Doporučené příspěvky

to klepání je údajně vadný hydraulický napínák jak jsem si tady našel.

To klepani je u HTP za urcitych podminek normalni vec. Dela to skutecne napinak rozvodoveho retezu.

Vetsinou se to stava ve chvili, kdy jsi po minulem startu pouze nekde popojizdel, preparkovaval apod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky mám auto rok a půl a bude mi někdy v sprnu končit záruka. Zatím nevím o ničem, co bych mohl vyreklamovat, ale spíš jsem přemejšlel, jestli jak je v sekci Novinky napsáno, nechat si prodloužit záruku o čtyři roky do 60 000km za 3000Kč. O tom jsi neuvažoval?

Editováno: , autor: Tangerín
Odkaz ke komentáři

Taky mám auto rok a půl a bude mi někdy v sprnu končit záruka. Zatím nevím o ničem, co bych mohl vyreklamovat, ale spíš jsem přemejšlel, jestli jak je v sekci Novinky napsáno, nechat si prodloužit záruku o čtyři roky do 60 000km za 3000Kč. O tom jsi neuvažoval?

To lze pouze u nových vozů...

Odkaz ke komentáři

Mám Fabku od března 2007 a jediné co mě opravdu vadí je vrzaní sedačky řidiče. Dá se to vždycky na chvíli eliminovat tím, že se posunu a pak se vrátím do původní polohy. Jenže stejně to ale časem zase začne, vetšinou velice brzo. Dá se toto vyreklamovat? Udělají s tím vůbec něco?

Odkaz ke komentáři

Braver: Jasne, bez problémov, vŕzganie je dôvod na reklamáciu. A rovno trvaj na výmene celého sedadla, rôzne premazania a podobne pomôžu len n určitú dobu. Ja som to reklamoval 3x, pomohla až tá výmena a až do predaja auta do potom nevŕzgalo...

Odkaz ke komentáři

zatím ne, ale mám dojem, že to jde sepsat jenom při koupi auta a ne při konci zaruky. ptal jses na to?

Odkaz ke komentáři

Právě, že ještě neptal.Vůbec jsem to nevěděl, až tady na foru jsem se to dočetl.

For inya: Tím u nových myslíš, jako při koupi novýho, že to můžeš sepsat? Nebo jak? My ho kupovali jako fungl nový v srpnu 06.

No jo vidite, sedačka řidiče mi taky někdy trochu vrže, ale nevím, jestli to je sedačka, nebo to vydává ten potah MAD,kterej na ní mám. Budu ho muset sundat a ozkoušet.

Odkaz ke komentáři

Jako všude pouze při koupi nového vozu, viz. Škoda Auto. Nikoliv dokoupit, když je auto ojeté...

Právě, že ještě neptal.Vůbec jsem to nevěděl, až tady na foru jsem se to dočetl.

For inya: Tím u nových myslíš, jako při koupi novýho, že to můžeš sepsat? Nebo jak? My ho kupovali jako fungl nový v srpnu 06.

No jo vidite, sedačka řidiče mi taky někdy trochu vrže, ale nevím, jestli to je sedačka, nebo to vydává ten potah MAD,kterej na ní mám. Budu ho muset sundat a ozkoušet.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...