malkin44 Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 (editace) Potřeboval bych poradit, na co si mám dát pozor u druhé garanční prohlídky. Mám najeto 27 000km a v provozu rok a půl. A při větším horku mi vrže táhlo zadních dveří. Editováno: 7. Květen 2008, autor: malkin44 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 tak ked konci zaruke vsetky drobnosti, naznaky treba reklamovat aby si to stihol. inak zalezi ci ti zateka alebo nezateka do auta atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malkin44 Vloženo 7. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 zatím jsem připravený reklamovat klepání při studeném startu po dobu cca 2 vteřiny, což mi občas udělá a vrzání zadních dveří za spolujezdcem při větších vedrech. Jinak zatím vše v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malkin44 Vloženo 7. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 to klepání je údajně vadný hydraulický napínák jak jsem si tady našel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 to klepání je údajně vadný hydraulický napínák jak jsem si tady našel. No tak to klepání tady u těch motorů je normální na to si myslím Ti nic neřeknou ale zkus třeba před koncem záruky dát auto do servisu na kontrolu před koncem záruky ať projedou diagnostiku a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 to klepání je údajně vadný hydraulický napínák jak jsem si tady našel. To klepani je u HTP za urcitych podminek normalni vec. Dela to skutecne napinak rozvodoveho retezu. Vetsinou se to stava ve chvili, kdy jsi po minulem startu pouze nekde popojizdel, preparkovaval apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 (editace) Taky mám auto rok a půl a bude mi někdy v sprnu končit záruka. Zatím nevím o ničem, co bych mohl vyreklamovat, ale spíš jsem přemejšlel, jestli jak je v sekci Novinky napsáno, nechat si prodloužit záruku o čtyři roky do 60 000km za 3000Kč. O tom jsi neuvažoval? Editováno: 8. Květen 2008, autor: Tangerín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Taky mám auto rok a půl a bude mi někdy v sprnu končit záruka. Zatím nevím o ničem, co bych mohl vyreklamovat, ale spíš jsem přemejšlel, jestli jak je v sekci Novinky napsáno, nechat si prodloužit záruku o čtyři roky do 60 000km za 3000Kč. O tom jsi neuvažoval? To lze pouze u nových vozů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Braver Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Mám Fabku od března 2007 a jediné co mě opravdu vadí je vrzaní sedačky řidiče. Dá se to vždycky na chvíli eliminovat tím, že se posunu a pak se vrátím do původní polohy. Jenže stejně to ale časem zase začne, vetšinou velice brzo. Dá se toto vyreklamovat? Udělají s tím vůbec něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Braver: Jasne, bez problémov, vŕzganie je dôvod na reklamáciu. A rovno trvaj na výmene celého sedadla, rôzne premazania a podobne pomôžu len n určitú dobu. Ja som to reklamoval 3x, pomohla až tá výmena a až do predaja auta do potom nevŕzgalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malkin44 Vloženo 9. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Taky mám auto rok a půl a bude mi někdy v sprnu končit záruka. Zatím nevím o ničem, co bych mohl vyreklamovat, ale spíš jsem přemejšlel, jestli jak je v sekci Novinky napsáno, nechat si prodloužit záruku o čtyři roky do 60 000km za 3000Kč. O tom jsi neuvažoval? zatím ne, ale mám dojem, že to jde sepsat jenom při koupi auta a ne při konci zaruky. ptal jses na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Právě, že ještě neptal.Vůbec jsem to nevěděl, až tady na foru jsem se to dočetl. For inya: Tím u nových myslíš, jako při koupi novýho, že to můžeš sepsat? Nebo jak? My ho kupovali jako fungl nový v srpnu 06. No jo vidite, sedačka řidiče mi taky někdy trochu vrže, ale nevím, jestli to je sedačka, nebo to vydává ten potah MAD,kterej na ní mám. Budu ho muset sundat a ozkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Jako všude pouze při koupi nového vozu, viz. Škoda Auto. Nikoliv dokoupit, když je auto ojeté... Právě, že ještě neptal.Vůbec jsem to nevěděl, až tady na foru jsem se to dočetl. For inya: Tím u nových myslíš, jako při koupi novýho, že to můžeš sepsat? Nebo jak? My ho kupovali jako fungl nový v srpnu 06. No jo vidite, sedačka řidiče mi taky někdy trochu vrže, ale nevím, jestli to je sedačka, nebo to vydává ten potah MAD,kterej na ní mám. Budu ho muset sundat a ozkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.