Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Při zamknutí se zamknou všechny dveře na na zadní pravé. Ty se pokusí zamknout ale hned vyskočí zamknou se třeba až na pátý pokus. Nevíte co stím.

• Autor

OK a jeste dotaz mam v O alarm od skody ale nejde mi zamikat dalkove klicem.. Musim zamknout ve dverich klicem, a zapnout ovladacem na alarm alarm. Pro odemknuti staci deaktivovat ovladacem na alarm alarm a tim se to i odemkne, Ale jak rikam zamykat to nejde. Neslo by to aby se to zamklo i pri aktivaci alarmu abych nemusel strkat klic do zdirky.. a mohl ji treba zaslepit. Diky

OK a jeste dotaz mam v O alarm od skody ale nejde mi zamikat dalkove klicem.. Musim zamknout ve dverich klicem, a zapnout ovladacem na alarm alarm. Pro odemknuti staci deaktivovat ovladacem na alarm alarm a tim se to i odemkne, Ale jak rikam zamykat to nejde. Neslo by to aby se to zamklo i pri aktivaci alarmu abych nemusel strkat klic do zdirky.. a mohl ji treba zaslepit. Diky

To Ti nefungovalo nikdy??

• Autor

Ja jsem ji v patek koupil.... A ten predemnou ji mel z bazaru a rikal ze mu to neslo ... Jestli neni spatne nainstalovej alarm. Nebo ja nevim ale dalkovy v orig skoda klice nejde....

Ja jsem ji v patek koupil.... A ten predemnou ji mel z bazaru a rikal ze mu to neslo ... Jestli neni spatne nainstalovej alarm. Nebo ja nevim ale dalkovy v orig skoda klice nejde....

Tak je ten ovladač v prd..i

• Autor

no ja nevim me to nejde i prakticky ani dalkovym od alarmu a mam dva a ani jeden nejde...

• Autor

a jeste dotaz ted mi obcas za jizdy zacne blikat auto s klicem... na palunce cim by to mohlo byt

a jeste dotaz ted mi obcas za jizdy zacne blikat auto s klicem... na palunce cim by to mohlo byt

To auto na palubce je imobilizér - zjisti kolik máš přizpůsobených klíčů a jestli počet sedí a klíč je O.K tak se tam mění takovej kabílek

• Autor

myslite ze bych mel ten alarm vykuchat a zapojit znova dalkovej central... stve me chodit a zamykat auto rucne...:(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.