Ivas Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 takze citujem: "Pri takýchto akciách máme štandardné podmienky zosúladené s materskou firmou Cimbu Autosport CZ. Cena úpravy za jedno auto je 100.- EUR (v ČR 3000.- CZK). Úpravy na základe dohody prevediem buď v sídle firmy (Levoča), alebo po trase Levoča - Žilina - Bratislava. Túto trasu spravidla absolvujem každý štvrtok. Pri samotnom nahrávaní upraveného softu je dobré pokiaľ je k dispozícii PIN kód imobilizéra - v tomto prípade nahrám do RJ poslednú možnú verziu programu. Ďalej je dobré v prípade, že je auto vybavené neoriginálným autorádiom, aby sa to rádio dalo v prípade potreby vybrať. Tieto doporučenia platia pre Fabie." pokusim sa nejak nas spisat a dajte teda este vediet kto ma teda vazny zaujem kedze sa to tu uz taha celkom dlhu dobu parketa 1.4 50kW 115tis RESO 1.4 44-50kW auto 1 auto 2 auto 3 auto 4 auto 5 kubiki 1.2 47kW 60tis Ivas 1.4 50kW 93tis MR2000 ak som nieco prehliadol opravtema alebo doplnte Ivas, uz by nas malo byt tak 8, zozenieme este tych dvoch a mozeme to skusit dohodnut, kontaktoval by si teda ty p. Svarca? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivas Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 chalani, ak by sme sa vedeli rychlo zmobilizovat, p. Svarc ide do bratislavi 18.6 je to krkolomny termin ale pre tych co sme zo zapadu je to asi lepsi variant ako cakat na dalsiu cestu... ty co ste z vychodu: "Pre záujemcov s východu som schopný urobiť úpravu kedykoľvek a to aj čo sa týka času ( víkend, večerné hodiny)." ozvyte sa !! je to uz necely tyzden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mode Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 asi by som sa pridal ale žiaľ HTP-MR07 Cimbu-Svarc nemá soft. Ideálne by bolo keby CIMBU "uznávalo" členstvo v SKODA HOME a tým by automaticky mali za 100€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivas Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 skoda, cim by nas bolo viac tym ba to bolo urcite aj pre p. Svarca zaujimavejsie kazdopadne keby sme sa aspon ty 8 dali dokopi nejak na isto do toho 18 bolo by to super mam pred sebou pard dlhsich ciest a chip by sa hodil ... len je to dost krkolomne za tyzden to dat dokopy asi by som sa pridal ale žiaľ HTP-MR07 Cimbu-Svarc nemá soft.Ideálne by bolo keby CIMBU "uznávalo" členstvo v SKODA HOME a tým by automaticky mali za 100€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubiki Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 chalani, ak by sme sa vedeli rychlo zmobilizovat, p. Svarc ide do bratislavi 18.6 je to krkolomny termin ale pre tych co sme zo zapadu je to asi lepsi variant ako cakat na dalsiu cestu... ty co ste z vychodu: "Pre záujemcov s východu som schopný urobiť úpravu kedykoľvek a to aj čo sa týka času ( víkend, večerné hodiny)."ozvyte sa !! je to uz necely tyzden som z BA a 18.6. mi to vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivas Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 reso, tvoja skupinka aut jako vyzera .... odkial su prevazne..? Parketa tak 5 urcite ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivas Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 super este keby aspon parketa potvrdil som z BA a 18.6. mi to vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 takze citujem:"Pri takýchto akciách máme štandardné podmienky zosúladené s materskou firmou Cimbu Autosport CZ. Cena úpravy za jedno auto je 100.- EUR (v ČR 3000.- CZK). Úpravy na základe dohody prevediem buď v sídle firmy (Levoča), alebo po trase Levoča - Žilina - Bratislava. Túto trasu spravidla absolvujem každý štvrtok. Pri samotnom nahrávaní upraveného softu je dobré pokiaľ je k dispozícii PIN kód imobilizéra - v tomto prípade nahrám do RJ poslednú možnú verziu programu. Ďalej je dobré v prípade, že je auto vybavené neoriginálným autorádiom, aby sa to rádio dalo v prípade potreby vybrať. Tieto doporučenia platia pre Fabie." pokusim sa nejak nas spisat a dajte teda este vediet kto ma teda vazny zaujem kedze sa to tu uz taha celkom dlhu dobu parketa 1.4 50kW 115tis RESO 1.4 44-50kW auto 1 auto 2 auto 3 auto 4 auto 5 kubiki 1.2 47kW 60tis Ivas 1.4 50kW 93tis MR2000 ak som nieco prehliadol opravtema alebo doplnte Ahoj chlapi, proč ten čip stojí tolik peněz vždyť se pouze přehrává řídící jednotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivas Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 to neviem... je to urcite predrazene, ale 3000 je premna urcite prijatelnejsia cena ako 4 - 5 tisic Ahoj chlapi, proč ten čip stojí tolik peněz vždyť se pouze přehrává řídící jednotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivas Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 tak dnes som volal s p. Svarcom, cestu do BA prelozil na buduci stvrtok, cize 25.6, tak sa prosim ozvite komu by sa dalo vten den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubiki Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 ja, mozem... tak dnes som volal s p. Svarcom, cestu do BA prelozil na buduci stvrtok, cize 25.6, tak sa prosim ozvite komu by sa dalo vten den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivas Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 vyzera to ze sme ostali sami .. ja, mozem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 ja chip zatial rusim.. je to podla mna nejaky oblb ten chip ... vid moj prispevok v teme tusim moravsky chiptuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 ja by som tiez do toho isiel len keby nas bolo viacej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivas Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 je to uz v podstate za dva dni ... ale este neni nic stratene ake mas auto..? vedel by si doist napr. do Piestan? kubiki-mu to chcem dohodnut priamo v BA ja by som tiez do toho isiel len keby nas bolo viacej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivas Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 skoda, neviem ci som nasiel presne ten prispevok ktory myslis, mozna natom nieco bude ... ale podla mna by bolo divne aj keby vsetky firmi ponukali to iste.. ja chip zatial rusim.. je to podla mna nejaky oblb ten chip ... vid moj prispevok v teme tusim moravsky chiptuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 (editace) Ivas jj ten, ale mne ide hlavne o ten krutiaci moment a KW... proste nezda sa mi to... a nieje mozno ze jeden nacipuje na 55 kw a krutiaci moment 134 NM a dalsi na 57 a krutak len 128NM .. Hlupost... Editováno: 24. Červen 2009, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubiki Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Ivas jj ten, ale mne ide hlavne o ten krutiaci moment a KW... proste nezda sa mi to... a nieje mozno ze jeden nacipuje na 55 kw a krutiaci moment 134 NM a dalsi na 57 a krutak len 128NM .. Hlupost... preco by to bola hlupost? vies o com je vobec ciptuning? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 (editace) preco by to bola hlupost? vies o com je vobec ciptuning? Kubiki viem velmi dobre o com je chip tuning len ci ty vies .... Editováno: 25. Červen 2009, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivas Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 no tak dneska sme po dohode s p. Svarcom chipli mojho tatosa, co som stihol spozorovat: plyn reaguje v podstate okamzite, predtym tam bolo, aj ked male, ale bolo tam nejake oneskorenie ktore je teras prec... motor ide lepsie do otacok, je citit ze to auto je proste o nieco zivsie, taha lepsie, co sa tyka spotreby ... zatial neviem, ked stym spravim trocha viac km napisem viac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 nazdar..a kolko ta to vyslo? predpokladam ze si menil aj potrubie ze?? ked tak mi napis SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Potrubie sa mení iba pri 44kw verzii! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubiki Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Kubiki viem velmi dobre o com je chip tuning len ci ty vies .... nuz, teraz si sa vyfarbil, ze o tom vies velke prd! chiptuningom sa menia parametre ako napr. predstih zazihu, mnozstvo paliva vstrektnuteho do spalovacieho priestoru, dlzka vstreku, predstrek, pri turbe aj plniaci tlak, atd. atd. cize kazdy chiptuner moze mat nastavene tieto parametre rozne a preto sa lisia aj vystupne namerane hodnoty. a ked uz chces porovnavat, tak musis brat udaje z rovnakeho motora, rovnakej brzdy a najlepsieho z rovnakeho auta, na ktorom sa chiptuning prevadza. mimochodom, vo stvrtok som absolvoval u Cimbu chiptuning (vdaka Ivasovi, ktory to zorganizoval) a mam podobne pocity a skusenosti, ako opisuje. a okrem toho mi klesla priemerna spotreba vdaka vyssiemu krutiacemu momentu, cize sa investicia casom navrati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Kubiki nechcem sa stebou hadat ale jasne som ti napisal ze viem co je chip tuning a keby som nevedel tak by som tu nepisal to ze sa mi to nezda s parametrami.. ja som len bral parametre co udavaju chip tuneri. nic viac a tam sa mi tie parametre nezdaju... to je vsetko.. ale ...ako vidim stebou rec je zbytocna... pekny den .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parketa Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 chlapi sorry sorry, nestihol som to a nestiham teraz vobec ako prebehlo chipovanie a ako idu teraz MPi-cka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.