Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

chipovanie prebehlo viac menej bez problemov, spravil som stym uz asi 400km, najviac sa mi paci ako to reaguje plyn.., je to celkovo zivsie pri vychadzani s krizovatiek, zakrut, pri predbiehani

co sa tyka spotreby, viac menej mi ostala taka ista, ale pri väcsej dynamike a este mam aj v poslednej dobe pustenu klimu hned jak videm z garaze..

chlapi sorry sorry, nestihol som to a nestiham teraz vobec

ako prebehlo chipovanie a ako idu teraz MPi-cka?

• o 1 rok později...
Vloženo

Je tu niekto zo SR, kto by mal záujem o chip CIMBU ?

Ja ano, ale chcem zľavu :p

Mozno by som aj chcel ale nie za sumu ktora tu bola spominana. Po zlave by to mohlo byt zaujimave.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahojte, tak dnes som absolvoval čipovanie. Robila mi to firma Profituning. Postrehy zatiaľ nemám, nakoľko som absolvoval len cestu domov, t.j. cca 15 km, zdá sa mi že motor ide lepšie od nižších otáčok. Som zvedavý ako sa bude správať v kopcoch.

• o 4 týdny později...
Vloženo

takže pozeram že je nas už tu dosť ,,,takže kto by išiel do chipu ,,ja som ochotny tiež dať 100 eur,,,,pište kto by išiel do toho ?? :palec2: z sk fabia club by ešte išli asi dvaja :palec2:

• o 3 měsíce později...
Vloženo

ja by som sa tiez pridal F1 r.v. 2000 , 1.4 Mpi, 50 KW \ 68 K Verzia motora AME dajte vediet ked sa bude robit hromadny Chip a kde so zo Zvolena.

Choď sa spýpať do Profituning na Kováčovú, mne tam chipovali a som spokojny. Každé auto by sa malo chipovať individualne.

• o 10 měsíců později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

Zdar hosi,

je tu niekto kto v tomto roku 2013 ma zaujem o cimbu?daval si to niekto teraz v posled. dobre robit? je tu niekto taky? funguje este vobec tato firma?

mal by som zaujem, ak by nas bolo viac, mozno by nam dal zlavu, ako po minule roky - ako som sa docital :)

Vloženo

ale jo, jo, presne jak to myslis, jo chci. ono nejde tak o zvyseni vykonu, spis o optimalizaci a zlepseni odozvi na plynovy pedal. Tady fakt nejde o navyseni vykonu. Po meste ta hatapka bohate staci :kol-135:

• o 4 týdny později...
  • o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...