czechmichael Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 (editace) Zdravím!Mám takový docela velký malý problém:(Nefungujou mi okýnka tedy lépe řečeno elektrické stahování okýnek a zrcátek a ani nesvítí osvětlení:(Jinak když otočím klíčem do leva a podržím tak se stáhnou všechny čtyři ale když to chci udělat normálně ve vnitř autem ovládáním elektrickým tak nic:(Opravdu si už nevím rady nemohl by někdo vědět prosím čím by to mohlo být:(? D9KY MOC ZA ODPOVĚDI!!!!!!!!!!!!!!!! Editováno: 14. Květen 2008, autor: czechmichael Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Zdravím!Mám takový docela velký malý problém:(Nefungujou mi okýnka tedy lépe řečeno elektrické stahování okýnek a zrcátek a ani nesvítí osvětlení:(Jinak když otočím klíčem do leva a podržím tak se stáhnou všechny čtyři ale když to chci udělat normálně ve vnitř autem ovládáním elektrickým tak nic:(Opravdu si už nevím rady nemohl by někdo vědět prosím čím by to mohlo být:(? D9KY MOC ZA ODPOVĚDI!!!!!!!!!!!!!!!! Co pojistky nebo ŘJ komfortu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 jj, to bude tím... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=35007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 14. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 (editace) jj, to bude tím...http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=35007 Mno díky ale eště jsem zapomněl dodat že někdy to funguje někdy ne:( Ale je pravda že teď už to nefunguje dlouhou dobu:(Ale zkusím kouknout na tu pojistku a nevýte která to je protože když jsem koukal do schématu tak jsem žádnou nenašel:( Jo a mám Octavii 1.6 55KW rok výroby 1997 Editováno: 14. Květen 2008, autor: czechmichael Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Mno díky ale eště jsem zapomněl dodat že někdy to funguje někdy ne:( Ale je pravda že teď už to nefunguje dlouhou dobu:(Ale zkusím kouknout na tu pojistku a nevýte která to je protože když jsem koukal do schématu tak jsem žádnou nenašel:( Jo a mám Octavii 1.6 55KW rok výroby 1997 já bych to viděl na zlomený dráty u pantu dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasW Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Přesně tak! Měl jsem podobný problém, vyměnil jsem řídící jednotku a pořád stejné! Nakonec jsem prohlížel všechny dráty ve dveřích a v přechodu mezi kabinou a dveřma byli některé dráty zoxidované a "polorozpadlé". Jsou tam takové pitomé pevné dráty, které si myslím do takového namáhaného místa nehodí.... takže vyměnit a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 15. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Přesně tak! Měl jsem podobný problém, vyměnil jsem řídící jednotku a pořád stejné! Nakonec jsem prohlížel všechny dráty ve dveřích a v přechodu mezi kabinou a dveřma byli některé dráty zoxidované a "polorozpadlé". Jsou tam takové pitomé pevné dráty, které si myslím do takového namáhaného místa nehodí.... takže vyměnit a hotovo. Jo díkes taky mě napadlo mrknout na ty kabely!Tak zkusím juknout!Snad to bude oki!Protože už mi to fakt deptá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PPAJAS Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Rozdělej čalounění dveří řidiče a koukni se do svorkovnice od motorku stahování okna.Možná tam máš korozi. Když koukneš do svorkovnice a najdeš tam žlutočervený drát a zatáhneš za něj ,tak zjistíš že je uvnitř uhnilý. A zkontroluj ostatní kontakty ve svorkovnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.