Publikováno Květen 13, 200817 r Koupil sem si před časem podobné prahy jako jsou tyto...bohužel bez montáže...poradí někdo jak namontovat? Jestli je lepší použít šrouby nebo lepidlo nebo obojí...a co dát mezi prahy a nástavce aby se zde neusazoval bordel a voda? Felicia r.v. 98 new face Omlouvám se pokud můj příspěvek je v rozporu s místními pravidly
Květen 15, 200817 r Lepidlo určitě, šrouby nejsou špatný. Já měl pro jistotu obojí. Jinak lepidlo stejně naneseš po celé délce prahu, tzn. do spodní lišty pod prahem a pak v prostou dveře. A pak to objedeš silikonem. Průsaku vody se stejně asi nevyhneš, ale to neuvidíš, tak bych to neřešil...
Květen 16, 200817 r Koupil sem si před časem podobné prahy jako jsou tyto...bohužel bez montáže...poradí někdo jak namontovat? Jestli je lepší použít šrouby nebo lepidlo nebo obojí...a co dát mezi prahy a nástavce aby se zde neusazoval bordel a voda?Felicia r.v. 98 new face Omlouvám se pokud můj příspěvek je v rozporu s místními pravidly nejlepši je prahy jen nalepit,drži to dobře a zamezíš tak rezavění prahu při šroubovani šrouby nebrat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.