Publikováno Květen 15, 200817 r Cau vsichni.Chci se zeptatjak je to s prodejem auta.Ma pritelkyne ma auto a jeste ho nema ani rok a chce ho prodat,jak to je s tim priznanim dane. Rekne mi to tady nekdo. Dik
Květen 15, 200817 r Cau vsichni.Chci se zeptatjak je to s prodejem auta.Ma pritelkyne ma auto a jeste ho nema ani rok a chce ho prodat,jak to je s tim priznanim dane.Rekne mi to tady nekdo. Dik jaká dan????to slyším poprvé
Květen 15, 200817 r To platí pro auta dovezená ze zahraničí tebou jako osobou,pokud ho prodáš do roka od registrace musíš zaplatit daň z prodeje protože se to bere jako dovezení na vydělek kolik % to nevím.Pokud už kupuješ auto u nás v bazaru tak ho mužeš prodat kdy chceš,aspoň tak nějak to bylo.Ale je to už tak 8 let co jsem v tomhle dělal,možná že dnes už je to jinak.
Květen 16, 200817 r Takže-pokud auto prodáte do roka-jedno jestli dovoz nebo koupeno v ČR,jste povini podat daňové přiznání.Pokud jste ho prodali se ziskem,zaplatit daň,pokud se ztrátou,daň se neplatí,ale povinnost podat DP trvá.Nicméně,pokud jste soukromá osoba a toto uděláte jednou za "X" let,je malá pravděpodobnost,že za Vámi přijde berňák. Nejsem chytrolín,ale auta dost střídám a toto mi řekl můj daň.poradce
Květen 16, 200817 r Autor Takže-pokud auto prodáte do roka-jedno jestli dovoz nebo koupeno v ČR,jste povini podat daňové přiznání.Pokud jste ho prodali se ziskem,zaplatit daň,pokud se ztrátou,daň se neplatí,ale povinnost podat DP trvá.Nicméně,pokud jste soukromá osoba a toto uděláte jednou za "X" let,je malá pravděpodobnost,že za Vámi přijde berňák.Nejsem chytrolín,ale auta dost střídám a toto mi řekl můj daň.poradce Jojo neco takoveho mi bylo receno.Tak je to pravda. Ale jinak dik
Květen 16, 200817 r Přesně tak, Cosby ví o čem mluví. Je to stejné třeba jako u nemovitostí, ale tam je to myslím asi na 5 let, motorová vozidla mají ten 1 rok.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.