Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Cau vsichni.Chci se zeptatjak je to s prodejem auta.Ma pritelkyne ma auto a jeste ho nema ani rok a chce ho prodat,jak to je s tim priznanim dane.

Rekne mi to tady nekdo.

Dik :)

Když prodáš ojetinu tak se musí platit nějaká daň ????

Cau vsichni.Chci se zeptatjak je to s prodejem auta.Ma pritelkyne ma auto a jeste ho nema ani rok a chce ho prodat,jak to je s tim priznanim dane.

Rekne mi to tady nekdo.

Dik :)

jaká dan????to slyším poprvé :kuk:

To platí pro auta dovezená ze zahraničí tebou jako osobou,pokud ho prodáš do roka od registrace musíš zaplatit daň z prodeje protože se to bere jako dovezení na vydělek kolik % to nevím.Pokud už kupuješ auto u nás v bazaru tak ho mužeš prodat kdy chceš,aspoň tak nějak to bylo.Ale je to už tak 8 let co jsem v tomhle dělal,možná že dnes už je to jinak.

Žádná daň se z prodeje auta neplatí.

• Autor

Bylo mi neco takoveho receno,proto se ptam.

Nebyla to dan z prijmu?

Takže-pokud auto prodáte do roka-jedno jestli dovoz nebo koupeno v ČR,jste povini podat daňové přiznání.Pokud jste ho prodali se ziskem,zaplatit daň,pokud se ztrátou,daň se neplatí,ale povinnost podat DP trvá.Nicméně,pokud jste soukromá osoba a toto uděláte jednou za "X" let,je malá pravděpodobnost,že za Vámi přijde berňák.

Nejsem chytrolín,ale auta dost střídám a toto mi řekl můj daň.poradce

• Autor
Takže-pokud auto prodáte do roka-jedno jestli dovoz nebo koupeno v ČR,jste povini podat daňové přiznání.Pokud jste ho prodali se ziskem,zaplatit daň,pokud se ztrátou,daň se neplatí,ale povinnost podat DP trvá.Nicméně,pokud jste soukromá osoba a toto uděláte jednou za "X" let,je malá pravděpodobnost,že za Vámi přijde berňák.

Nejsem chytrolín,ale auta dost střídám a toto mi řekl můj daň.poradce

Jojo neco takoveho mi bylo receno.Tak je to pravda. <_<

Ale jinak dik :)

Přesně tak, Cosby ví o čem mluví. Je to stejné třeba jako u nemovitostí, ale tam je to myslím asi na 5 let, motorová vozidla mají ten 1 rok. :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.