tomina Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Davalo se do O1 tohle zrcatko bez destoveho senzoru? Pokud ano, jde nasadit na puvodni drzak nebo je potreba stejne jako v pripade senzoru vymenit i celni sklo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 do O I se samostmívací zrzátko nedávalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 16. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Aha a ja myslel ze jo..no neva a to co se davalo do Superba bylo jen s destovym senzorem nebo i bez? Jde mi o to, jestli ho dostanu do O1 bez vymeny skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 bylo i bez deštáku i v passatech, golfech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 a jak to funguje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gilerakk Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 a jak to funguje ? Pyroliticky pokovené sklo - vysoce účinné sklo pokovené tvrdou vrstvou kovového oxidu naneseného technologií CVD (chemické napařování ve vakuu). Tato technologie umožňuje nanesení dokonale stejnoměrné ochranné vrstvy kovových oxidů díky reakci plynu na tabuli skla. Plyn přichází do kontaktu se sklem za vysoké teploty a vytváří na něm tvrdou "pyrolitickou" ochrannou vrstvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 no já si myslím ž je tam displej kterej naklápí krystali na podmět fotočidla a tím cloní zrcátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Tiež si myslím. Ale ja som napr do FI a tedy myslím že na tú istú nožičku čo má aj OI nasadil samoztmavovacie z touarega. Tým chcem povedať že by sa to dalo aj keby si mal úchyt na dažďový... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 17. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Jo takhle, tys nechal puvodno nozicku a az na ni si dal zrcatko jo? A nemel bys fotku jak to vypada? Potreboval bych nejakou overenou informaci, mam moznost za dobry penize sehnat zrcatko, ale nevim jesi mi na neco bude :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 No taky by mě zajímalo jak vypadá? a na kolik takové zrcátko asi tak vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 No taky by mě zajímalo jak vypadá? a na kolik takové zrcátko asi tak vyjde?Zrcátko jsem koupil za 1500Kč .Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Zrcátko jsem koupil za 1500Kč .Neználek A k tomu se nemusí vést nějaký vodiče??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 no já si myslím ž je tam displej kterej naklápí krystali na podmět fotočidla a tím cloní zrcátko no jak to je ? cislo reaguje na vonkajsie osvetlenie alebo na oslnenie zo zadu? osobne malokedy pouzivam zaklopanie zrcatka len ked sa ma auto za mnou drzi a oslnuje dlhsiu dobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 no jak to je ? cislo reaguje na vonkajsie osvetlenie alebo na oslnenie zo zadu? osobne malokedy pouzivam zaklopanie zrcatka len ked sa ma auto za mnou drzi a oslnuje dlhsiu dobu. Oslneni ze zadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 22. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Ma jedno cidlo zepredu a druhy zezadu. Predni zjistuje intenzitu osvetleni a pokud zjisti ze je tma a nebo sero a zezadu na tebe nekdo sviti tak se ztmavi. Ma vyhodu ze se ztmavuje postupne takze treba jak se priblizuje auto zezadu tak se ztmavuje pomalu az je uplne tmavy a jak to auto zmizne tak se zase zesvetli... Takhle se to zda jako zbytecne, ale kdo s tim par noci jel, tak musi uznat ze je to docela sikovna vecicka :-) Ale zajimalo by me, jak to dostanu do svyho auta bez vymeny skla :-( a nikdo nevi nebo nepovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Není lepší investovat do folií?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 22. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Ma jedno cidlo zepredu a druhy zezadu. Predni zjistuje intenzitu osvetleni a pokud zjisti ze je tma a nebo sero a zezadu na tebe nekdo sviti tak se ztmavi. Ma vyhodu ze se ztmavuje postupne takze treba jak se priblizuje auto zezadu tak se ztmavuje pomalu az je uplne tmavy a jak to auto zmizne tak se zase zesvetli... Takhle se to zda jako zbytecne, ale kdo s tim par noci jel, tak musi uznat ze je to docela sikovna vecicka :-) Ale zajimalo by me, jak to dostanu do svyho auta bez vymeny skla :-( a nikdo nevi nebo nepovi...Asi bude třeba porovnat ten kloub co je ve středu zrcátka a přehodit je .Že mně to nenapadlo jak jsem to předělával.Pokud bude průměr souhlasit tak to půjde.Neználek.ps. to zrcatko je paráda .Já už to neporovnám zcátko je na místě a původní jsem prodal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Asi bude třeba porovnat ten kloub co je ve středu zrcátka a přehodit je .Že mně to nenapadlo jak jsem to předělával.Pokud bude průměr souhlasit tak to půjde.Neználek.ps. to zrcatko je paráda .Já už to neporovnám zcátko je na místě a původní jsem prodal Chlapí pořád tomu nehovím tam nemusí vést nějaký vodiče nebo napájení?To fakt stačí vzít a vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 (editace) No tak tu je zopár fotos. Žial z úpravy nožičky fotos nemám, ale vidíte kde je urezená, nebola dutá tak som do nej navŕtal otvor o niečo užší ako je nožička kĺbu (moja má 12mm v priemere) z nej trčia káble spetného zrkadla, tie nepotrebné som ustrihol pri konci nožičky, zaizoloval a na napájanie spom použil tenký audio káblik používaný v PC z cdrom, napojil som +12V, vedenie od spiatočky a kostru (tienenie). Mal som ešte napojiť vedenie od stropného svetla ale nemal som už voľné žily. Treba to (ten spoj) urobiť čo najkratší a zaizolovať zmršťovačkou. V nožičke sa mi otvoril po navŕtaní vnútorný priestor a ten som ešte prevŕtal vrtákom 5mm a prestrčil po skúškach skúšobný káblik. Spetné som mal vykĺbené. vycentroval som nožičku s kĺbom v pôvodnom držiaku a zalepil sekundovým, behom sekundy tuhé a pevné. na časti čo je už pri okne resp čo kryje ten trn na skle som presne do hora navŕtal asi 5mm dieru na kábel. kábel zo zrkadla som prestrčil cez celú nožičku, ide tro dosť ťažko a nakoniec som ho prestrčil cez dieru ako som popisoval posledne. Ešte som zabudol že som nožku strekol čiernou farbou Keď trčal káblik úplne von z nožičky natiahol som zmršťovačku ale nezohrial, to už vidíte na fotkách. Najhoršie bolo dať späť kĺb do speťátka tak to radšej nevykĺbujte, môžete spetné poškodiť. Editováno: 22. Květen 2008, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Chlapí pořád tomu nehovím tam nemusí vést nějaký vodiče nebo napájení?To fakt stačí vzít a vyměnit?Do zrcátka vedou tři dráty ,jedna kostra potom +ze spinače světel a jedno+ propojeni s couvačkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 (editace) Byl by někdo schopný mi to zapojit? Editováno: 23. Květen 2008, autor: profor Predchodzie príspevky NECITUJEME ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 No myslím že tých káblov vedie viac, do mojho viedlo šesť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 do zrcátka 3 na dešták 3 do zrcátka je + světla + zpátečka - GND zem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 23. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 A co drat od cteci lampicky? Kdyz sviti tak by se zrcatko uplne ztmavilo, proto musi mit info o tom, ze sviti svetylko, myslim ze by tam mel bejt este jeden drat prave od ty lampicky, svetlo ze Superba na to ma i vyvod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.