Publikováno Květen 19, 200817 r Zdravím, potřeboval bych schéma pojistek superba, mám el. sklápěna zrcátka a dnes mi po sklopení zůstala tak jak jsou a už nereagují.chodilo to bez problému, tak bych to viděl na pojistku, snad ne nic horšího a že by odešly oba dva najednou se mi nezdá...díky za rady předem
Květen 19, 200817 r Autor Tak pojistky jsem propipnul a vsechny ok(alespon vsechny ktere jsem nasel).Budu se asi muset dat do rozebirani.nejdriv bych se mrknul na ten joystick ale nevim jak ho dostat ven aniz bych sundaval celej tapec.Vyhrev,osvetleni i stelovan sklicka ale funguje takze nevim co by to mohlo byt....sakra ...pomozte plz kdo uz rozebiral nebo resil to sklápění....díky
Květen 19, 200817 r no ja bych radeji jel do skodovky. mas nove auto tak aby jsi tam neco ne po to....
Květen 19, 200817 r Mám takový pocit, že už se to tu řešilo a že pojistky na tohle jsou někde jinde, než ostatní. Zkus pohledat. Anebo zkus ten servis.
Květen 19, 200817 r Autor servis zkouset nechci(ten origo)...jinak na Vagu jen jedna chyba na celém autě.registr 36-pamět sedadla řidiče-nouzový spínač/vypínač činný....po smazaná se zase objevuje....nevím jestli to má souvislost s motorky zrcátek ale ty prostě nejdou.....
Květen 20, 200817 r Souvislost to má, protože ŘJ dveří komunikuje s ŘJ el. ovládaných sedaček s pamětí. Ukládá si i nastavení zrcátek pro jednotlivé paměti.
Květen 20, 200817 r Autor Problém se podařilo vyřešit polovičním zázrakem....včera se celý den hnout nechtěly a dnes ráno najednou šup a už choděj.Nevím přesně kde byl blok, možná v tom že se den předtím vybila uplně baterie.Každopádně baterku budu hlídat, jelikož si nejsem jist, je -li se schopná sama dobít na max. pouze jízdou.
Květen 21, 200817 r Problém se podařilo vyřešit polovičním zázrakem....včera se celý den hnout nechtěly a dnes ráno najednou šup a už choděj.Nevím přesně kde byl blok, možná v tom že se den předtím vybila uplně baterie.Každopádně baterku budu hlídat, jelikož si nejsem jist, je -li se schopná sama dobít na max. pouze jízdou. Tím to nebude,většinou je někde špatná izolace drátu v zrcátku.Už jsme tady řešily.Baterka se ti jízdou dobije na max,pokud máš v poho altík.Ta chyba co ti psal vag znamená,že jsi měl vyplí čudlík memo na sedačce řidiče.Nefungujou paměti sedačky a pokud jsou vyplí,tak vag píše chybu.
Květen 21, 200817 r Autor Uvidím jak se to bude chovat dále, nepředpokládám ale, že by na tak starém(mladém autě) byla kabeláž v zrcátku poškozena-jedině že by stála za prd už z výroby.......díky za info o nouzovém vypínači(vyzkouším:-))
Květen 26, 200817 r Uvidím jak se to bude chovat dále, nepředpokládám ale, že by na tak starém(mladém autě) byla kabeláž v zrcátku poškozena-jedině že by stála za prd už z výroby.......díky za info o nouzovém vypínači(vyzkouším:-)) Právě že z výroby už to stálo za prd,na prvních modelech dokonce škoda svolávala zákazníky a měnila všem zrcátka,říkal mi to kámoš,co v té době pracoval ve Škoda servisu.Nevím,jestli už to vychytali úplně,já to dělal po chvilce používání.Když ty zrcátka někdo nesklápí tak v poho,ale jak se začnout často sklápět,tak se prostě prošoupe.
Červen 4, 200817 r Zdravím Všechny, jsem rád, že můžu taky něčím přispět. Problém nevracejících se zrcátek jsem vyřešil následovně - dotazem u kamaráda v servisu jsem zjistil, že se to může stát a je na to jednoduchá rada - odpojte baterii od instalace asi na 5-10s a opět zapojte. Po zapnutí klíčku a přepnutí voliče polohy zrcátek se asi do 10s zrcátka odklopí. Samozřejměse vymažou přednastavené hodnoty v počítači a čas, ale to je sranda.
Červen 8, 200817 r Zdravím Všechny,jsem rád, že můžu taky něčím přispět. Problém nevracejících se zrcátek jsem vyřešil následovně - dotazem u kamaráda v servisu jsem zjistil, že se to může stát a je na to jednoduchá rada - odpojte baterii od instalace asi na 5-10s a opět zapojte. Po zapnutí klíčku a přepnutí voliče polohy zrcátek se asi do 10s zrcátka odklopí. Samozřejměse vymažou přednastavené hodnoty v počítači a čas, ale to je sranda. toje sice pravda,ale odpojením baterie se vymažou sporadické chyby z řídící jednotky a nic to neřeší.Ta chyba se může objevit znovu.Jako rychlé řešení dobré,ale ne na dlouho.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.