herutaur Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Zdarec, mozna se to tu uz objevilo, ale presto by me zajimalo, jake by se dalo navrhnout reseni na zamaskovani anteny s GPS. Uz na prvni pohle musi zlodej poznat, ze se jedna o auto s GPS navigaci a ani nemusi koukat dovnitr. Uvitam vsechny napady. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Ahoj pane jj tyto auta jsou hrozně nápadná a ty H**ada to vědí......nejlepší je dát normální a GPS ant dát pod palubku tu malou magnetku...... Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Jak pise Martin, dat tam vnitrni antenu a k tomu hodne tmave folie na okna! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 já nemám climatronic tak jsem dal venkovní anténu na přístrojovou desku tam co je ten plastový čtvereček a jsem spokojený již jsem tak udělal 3x instalaci a všichni spokojenost také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Kde seženu levnou GPS antenu pro Nexuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Kde seženu levnou GPS antenu pro Nexuse Třeba tady máš GPS anténu už za 500,- : http://www.stualarm.cz/kategorie/car-gsm/g...mbi/anteny-gps/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.