jogofogo Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Zopar foto pre inspiraciu JAK NA TO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 9. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 CHlapi, kdyz by to dobre dopadlo, mohl bych nabidnout prestavbove sady pro uchyceni zadnich operadel sedacek z Octavie II do fabii. Sam jsem si daval do fabie sedacky z OII RS a jediny problem je prave to uchyceni zadnich operadel, jinak vsechno sedne jako prdel na hrnec. Jde o spodni uchyceni. Je tam potreba vlozka do zelezne kulatiny s polosroubem. Ta kulatina by byla vyrobena i s cepem z jednoho kusu. Cena by byla zanedbatelna, jen vyrobni a postovni naklady. Ale dodavalo by se vzdy jen podle urciteho poctu kusu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 22. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Este keby si ponukol el.schemu zapojenia konektorov vyhrevu a bagu z Fabie do OII. Tak to by bolo super. Kazdy to len nejak bastli ale nikde ziadna prestavbova el. schema Inac ta kulatina s capom na hotovo je dobra vecicka a usetri cas a namahu na vyrobu vlastnych "redukcii a uchyteni" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Covece s tebou budu potrebovat mluvit, mam malej technickej problem a potrebuju ho vyresit Na to el. schema se ti zeptam meho elektrikare, ktery to zapojoval me... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 a předni pasujou v poho - neni třeba nic měnit Když Grygy daval do fabie sedačky z OII tak tam něco kutil - nebo se mi to zdalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 No vzdyt pisu - predni v poho, jen se musi na jedne strane upravit dira pro sroub, kuti se akorat u zadnich, ale nic slozityho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 ještě to schéma zapojení-dva pondělky jsou Martinoslave pryč-žádná odpověď na mou SZ-NECHTĚL JSEM TO ZADARMO-ale byl jsi nejblíž-jinak stále nezapojeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 bobo: S mechanikem jsem mluvil teprve vcera. Pocitej ale az se zacatkem cervence, do te doby je zasekany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 (editace) profor-to by bylo skvělý Martinoslave-pokud by jsi s mechošem mluvil,dej mě vědět-je to stále co nejblíže bydlišti Editováno: 3. Červen 2008, autor: bobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Hele, tohle tema bysme mohli dat do instalacnich manualu, co vy na to kluciii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Tak, ospravedlňujem sa BOBOvi že to tak trvalo. Niečo som vytvoril a tu si môžete stiahnuť si PDF Sedacky_OIIRS_FIRS_predfacelift.pdf Dúfam že všetci máte predfacelifty iba lol PS: dúfam že je to zrozumiteľné, ak nie, môžeme tu diskutovať. Pekne si všetko prečítať, predpokladá sa určitá schopnosť čítať schémy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 23. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Klobuk dole pane profore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 CHlapi, kdyz by to dobre dopadlo, mohl bych nabidnout prestavbove sady pro uchyceni zadnich operadel sedacek z Octavie II do fabii. Sam jsem si daval do fabie sedacky z OII RS a jediny problem je prave to uchyceni zadnich operadel, jinak vsechno sedne jako prdel na hrnec. Jde o spodni uchyceni. Je tam potreba vlozka do zelezne kulatiny s polosroubem. Ta kulatina by byla vyrobena i s cepem z jednoho kusu. Cena by byla zanedbatelna, jen vyrobni a postovni naklady. Ale dodavalo by se vzdy jen podle urciteho poctu kusu. čau, psal jsem Ti SZ, nemoh jsem najít tento článek, nebyla by jedna přestavbová sada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancovka Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Já bych si taky jednu vzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 (editace) MUSA,Ancovka máte sedáky z ORSII?Bagy máte už zapojený-nebo ještě ne-já bohužel stále nefunkční Editováno: 19. Listopad 2008, autor: bobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Zdárek všem, kluci,jak to vypadá se sedlama s OI,daly by se taky prodnout do fábošky bo je to nemožný?Jeden klučina tady nabízí mooooc pěkný http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=56360 Díkes Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancovka Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Bobo: mám sedačky z obyč OII a zapojení bagu nechám být.. mě stačí jen lepší požitek ze sezení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancovka Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Tomíno S.: No sedačky z OI mají jiný způsob uchycení, nemají kolejnice = daleko těžší montáž. Myslím že bude lepší, když si seženeš z OII, toť můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Ancovko za kolik si sehnal obyč sedačky z O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancovka Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Za dvojku, což si myslím že není špatná cena. Ale namají výhřev (stejně mě ještě hřeje mládí ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 (editace) Pokud by je někdo chtěl. Dal bych svoje sedačky z OII RS z mojí Fabky ne prodej. Viděl bych to výměnou za fabiácký + doplatek 11tis kč. Jak říkal Martinoslav. Přední padnou a zadní se musí přizpůsobit. Editováno: 27. Listopad 2008, autor: Mustafa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Taky ještě nemám zapojeny pytle v sedačkách, nemám zatím na to čas, jde mě hlavně o pohodlné sezení. Ale ještě bych potřeboval přestavbovou sadu. Jinak se v tom super sedí a hlavně to má bederku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.