Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Technicky rozdíl není,

jen tyhle jsou takové líbivější...

Ne, vážně, to probarvení bylo na přání zákazníků... Černé gravírování nebylo na černém podkladu prý vidět....

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku
Vloženo

no jenže mě praskl ten plast, jeslti budu muset reklamovat nebo lepit furt dokola ten plast tak to je napikačú

to rakso.cz: na Váš email jsem zasílal již dvakrat doklad o koupi, fotografii poškození a žádost o reklamaci. Zatím jsme se ale nikam nehnuli!

Vloženo

aho koupil jsem cca před rokem u raksa sadu dálkáže s vystřelovákem na octácii a už se mi u obou vylomil ten klíč takže mam iriginál a dálku jen na odemikání takže nic moc

Vloženo (editace)

přemýšlím o koupi této sady. Co když mi ten klíč praskne? Dá se s tou ulomenou planžetou nastartovat když pominu to, že budu muset mít blízko spínačky klíč s tyčinkou imobilizeru. Nemáte někdo foto jak to vypadá když se to zlomí?

Editováno: , autor: dadaoct
Vloženo

A já jsem Vám psal, že mi posíláte doklad o zaplacení a foto krabice. Jiné foto nepřišlo.

Další odpovědi nebudu řešit zde přes toto forum, ale nadále e-mailem. Až mi pošlete foto poškození, jsem schopen se k tomuto vyjádřit.

no jenže mě praskl ten plast, jeslti budu muset reklamovat nebo lepit furt dokola ten plast tak to je napikačú

to rakso.cz: na Váš email jsem zasílal již dvakrat doklad o koupi, fotografii poškození a žádost o reklamaci. Zatím jsme se ale nikam nehnuli!

Vloženo

Planžeta sama se nezlomí, takže s ní jde i startovat (po přiložení čipu imo...) Praskalo to v uchycení planžety do klíče... PRASKALO....

přemýšlím o koupi této sady. Co když mi ten klíč praskne? Dá se s tou ulomenou planžetou nastartovat když pominu to, že budu muset mít blízko spínačky klíč s tyčinkou imobilizeru. Nemáte někdo foto jak to vypadá když se to zlomí?
Vloženo

Jojo presne tam, u toho cudliku. Sou sice lepsi nez ty stary, ale kvalit origo zdaleka nedosahujou je to porad o dost slabsi plast. Pri startovani je videt tak to kolem toho uchyceni pruzi az to nekdy praskne.. Nevite nekdo, kde je ten navod jak dostat tistak z rakso ovladace do origo? Me se to nejak nedari :-(

Vloženo (editace)

No tak sem zvedavej jak dlouho mi vydrzi... v patek sem je obednaval.... budu muset bejt na ne opatrnej... Vam co prasknuly ste meli jeste ty stary ,ktery nebyly zesileny?

Editováno: , autor: Dominator_88
Vloženo (editace)
No tak sem zvedavej jak dlouho mi vydrzi... v patek sem je obednaval.... budu muset bejt na ne opatrnej... Vam co prasknuly ste meli jeste ty stary ,ktery nebyly zesileny?

ee, ja už mam ten novej, nové spočívaji v tom že nepraska ten kov co drží planžetu

a to taky neprasklo

praskl ten umělohmotný plast, a věř mi že opatrnost nepomůže, ja sem byl opatrnej hodně a stejně to ruplo, je to celkem tenkej plast

poslal jsem to na reklamaci do rakso.cz, tak uvidím jak to dopadne

v škodovce prej udělaj maximlaně to že celej ten přede ti daj novej (nově vybroušeny klič, nakodovany imobilizer, a ten kus plastu) za 1300kč

akorat nevim jestli to neni jen na ty originalní vystřelovaky, protože borec řikal že se cela první polovina (tam kde nejsou ovladaci prvky dalkače) vysune a nacvakne se nová .. ovšem u těchto neoriginalu jde odšrubovat max ta spodní část ... :(

ted lituju toho že jsem tuhle neoriginalni sadu koupil (Max 686):

Sada od rakso.cz mě vyšla v akci pro toto forum za 960kč. Sada prý měla být přizpůsobena pro Octavii ale nebyla, elektrikař ji namontofal a nefungovala, pak jen zamykala a naopak. Až potom přidal několik odporů a vše začalo fungovat. Za práci si vzal 1000kč. Teď musím reklamovat klíček. A zatím jsem si vzal ten druhy co je v sadě. Jestli praskne i ten, budu ho muset taky reklamovat. Teď bůh ví jestli vyjde reklamace. Jestli ne tak budu muset od škodovky koupit za 1300. No peněz jak šlupek! a na pikaču :(

2 TOMINA: tobě se podařilo získat/koupit jen prázdnej klíč ? Přeházet věci z toho klíče z této sady do originalu by neměl byt problem, včera jsem ho měl rozdělanej a vše vpoho.

Editováno: , autor: pointfrost
Vloženo

Doma se mi vali origo vystrelovak, ale nejsem si jistej, jesi do nej pude vnitrek z klice od rakso. Ten tistak od rakso je o dost vetsi a ma jinak resenou baterku. Tim ze je plast od rakso o hodne slabsi, je v klici vic mista. Nebude to tak snadny. Origo vystrelovak je ze dvou casti - vrsek s planzetou a spodek s tistakem DO a do nej to jen tak nacpat nepude..

Vloženo

zdravím,

koupil jsem si sadu dálkového ovládání na Fabii ale mám problém s montáží. Nejsou někde obrázky jak na to u Fabie či Octávky?

Vloženo
Doma se mi vali origo vystrelovak, ale nejsem si jistej, jesi do nej pude vnitrek z klice od rakso. Ten tistak od rakso je o dost vetsi a ma jinak resenou baterku. Tim ze je plast od rakso o hodne slabsi, je v klici vic mista. Nebude to tak snadny. Origo vystrelovak je ze dvou casti - vrsek s planzetou a spodek s tistakem DO a do nej to jen tak nacpat nepude..

no právě :( tak tohle je jedna z věcí která se NEVYPLATÍ kupovat NEORIGINALNI :( !!!!!

Vloženo
zdravím,

koupil jsem si sadu dálkového ovládání na Fabii ale mám problém s montáží. Nejsou někde obrázky jak na to u Fabie či Octávky?

100% tady ten navod někde je. Zanes to elektrikařovi. Podle mých zkušeností to není jen tak, ani to neni přizpusobene pro to auto cos to koupil. Možna u fabky jo. možna.

Vloženo

Dnes mi přišly klíče o raksa. Objednal jsem si i imobilizér. Imobilzér jsem strčil do klíče, který nyní používám. Zkouším a vůz nastartuji, ale hned mi zdechne. Co s tím je ? Prosím o radu. Musím to nějak kódovat ?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...