PROCHY603 Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Davam sem navod na prerebku kluca za vystrelovak. zozenieme si vystrelovaci kluc. Kto ma origo D.O. tak aj podla frekvencie 433Mhz,434Mhz. V klucovej sluzbe si dame vyfrezovat planzetu . Povodny kluc rozoberieme . Vyberieme tycku immobilizeru je tam prilepeny. Ja som pouzil odstranovac lepidla abi som sa vyhol poskodeniu tycky IMMO. Na vystrelovaku odstranime znak pod nim je srobik.Cele to rozoberieme prehodime IMMO . Poskladame. prilepime znak a sparujeme D.O. Pripadne Otazky a odpovede sem alebo SZ. :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djkuku Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Musím jemně nesouhlasit s autorem článku , že majitelé predface se musí spokojit s vystřelovákem bez dálky. Koupil jsem neorigo dalku s vystřelovákem od rakso . Ty klíče od nich sou vážně na pytel ale jelikož mají podobný tvar dá se plošnák z jejich klíče po mírné upravě (musís se zbrousit to skosení) použít v origo. Takže mám octávku bez jakékoli komfortky s dálkou a origo vystřelovákem. Ještě řešim jak přemístit diodu ale to už je prkotina. Toť můj postřeh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Tu mas komplet NAVOD na prerabku kluca .( Moj navod) keby si niecomu nerozumel tak SZ: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...go-ovladani.htm ;) :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scorotron Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 marekkona napsal: ................mě spíše zajímalo,jestli někdo nevymyslel nějakou fintu,jak napasovat jen ten vnitřek z toho dálkače do vystřelováku. Je to celkem v pohodě, třeba takto: http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=975393 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 TU MAS NAVOD : http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/Dalk...go-ovladani.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 ahoj nevíte jak vyndat planžetu z vystřelováku? koupil jsem sadu zámků a planžety k tomu bez vršku klíčů.Koukal jsem na to a je tam nějaká jakoby válcová pružinka,ale nevim čim to vyrazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Malym hrebickem a kladivkem ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Nene, finta v tom neni, jde to docela lehce malym kladivkem. Nejlip se to dela na nepatrne rozevrenym sveraku, aby ten valecek mel kam vypadnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 tak hotovo,pomohl svářecí drát k autogenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marselus Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 (editace) Zdravim chcem si dorobit vystrelovak ale chcem tam mat aj central na dialku. uz mam prerobeny vystrelovak uz aj komfortku som nasiel. Len teraz neviem, ak vymenim komfortku bude vsetko fungovat tak ako ma? Snad nebude treba menit este aj "budiky" alebo jednotku airbagu. nechcem mat dodatocne montaze centralov,nijake privesky na klucoch. chcem to mat original v kluci mechcem menit nic ine v aute len tu komfotku aby som mal central na dialku. P.S. Auto je Skoda Octavia 1.6 LXI 55kW rok 1998 a ma pravostranne riadenie (nakolko som teraz v anglicku), nemam ziadnu elektriku ani klimu iba central na kluc. tu je odkaz na komfortku ktoru tam chcem dat, na inom fore mi bolo povedane ze je to ta co potrebujem. http://cgi.ebay.co.uk/VW-GOLF-MK4-COMFORT-CONTROL-MODULE-UNIT-1J0-959-799-AH-/270595041159?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3f00b8a787#ht_1579wt_754 Editováno: 21. Červen 2010, autor: Marselus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.