rakso.cz Vloženo 2. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 (editace) Technicky rozdíl není, jen tyhle jsou takové líbivější... Ne, vážně, to probarvení bylo na přání zákazníků... Černé gravírování nebylo na černém podkladu prý vidět.... Editováno: 7. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 no jenže mě praskl ten plast, jeslti budu muset reklamovat nebo lepit furt dokola ten plast tak to je napikačú to rakso.cz: na Váš email jsem zasílal již dvakrat doklad o koupi, fotografii poškození a žádost o reklamaci. Zatím jsme se ale nikam nehnuli! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 aho koupil jsem cca před rokem u raksa sadu dálkáže s vystřelovákem na octácii a už se mi u obou vylomil ten klíč takže mam iriginál a dálku jen na odemikání takže nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 (editace) tak to reklamuj Editováno: 3. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 (editace) přemýšlím o koupi této sady. Co když mi ten klíč praskne? Dá se s tou ulomenou planžetou nastartovat když pominu to, že budu muset mít blízko spínačky klíč s tyčinkou imobilizeru. Nemáte někdo foto jak to vypadá když se to zlomí? Editováno: 3. Říjen 2008, autor: dadaoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakso.cz Vloženo 4. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 A já jsem Vám psal, že mi posíláte doklad o zaplacení a foto krabice. Jiné foto nepřišlo. Další odpovědi nebudu řešit zde přes toto forum, ale nadále e-mailem. Až mi pošlete foto poškození, jsem schopen se k tomuto vyjádřit. no jenže mě praskl ten plast, jeslti budu muset reklamovat nebo lepit furt dokola ten plast tak to je napikačúto rakso.cz: na Váš email jsem zasílal již dvakrat doklad o koupi, fotografii poškození a žádost o reklamaci. Zatím jsme se ale nikam nehnuli! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakso.cz Vloženo 4. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Planžeta sama se nezlomí, takže s ní jde i startovat (po přiložení čipu imo...) Praskalo to v uchycení planžety do klíče... PRASKALO.... přemýšlím o koupi této sady. Co když mi ten klíč praskne? Dá se s tou ulomenou planžetou nastartovat když pominu to, že budu muset mít blízko spínačky klíč s tyčinkou imobilizeru. Nemáte někdo foto jak to vypadá když se to zlomí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 křup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Tak pak dej vedet jak si uspel s reklamaci, me to zacina praskat, tak nevim jesi to mam nejak lepit nebo taky reklamovat :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 a to ti začalo praskat taky v tom plastu jako mě ? mě bylo totiž řečeno od prodejce že nove kusy už nepraskaji nikdy nikde - tak nevím jak pochodím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Jojo presne tam, u toho cudliku. Sou sice lepsi nez ty stary, ale kvalit origo zdaleka nedosahujou je to porad o dost slabsi plast. Pri startovani je videt tak to kolem toho uchyceni pruzi az to nekdy praskne.. Nevite nekdo, kde je ten navod jak dostat tistak z rakso ovladace do origo? Me se to nejak nedari :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 kdybys ten navod našel tak pls pisni semka Ja si asi dnes zajedu do orig škodarny jestli neprodaj jen ten kus plastu a pak to překopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 (editace) No tak sem zvedavej jak dlouho mi vydrzi... v patek sem je obednaval.... budu muset bejt na ne opatrnej... Vam co prasknuly ste meli jeste ty stary ,ktery nebyly zesileny? Editováno: 7. Říjen 2008, autor: Dominator_88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Mám ty vystřelováky (nový) od Raksa asi 2 měsíce a zatím vše v pohodě, nic nepraská Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) No tak sem zvedavej jak dlouho mi vydrzi... v patek sem je obednaval.... budu muset bejt na ne opatrnej... Vam co prasknuly ste meli jeste ty stary ,ktery nebyly zesileny? ee, ja už mam ten novej, nové spočívaji v tom že nepraska ten kov co drží planžetu a to taky neprasklo praskl ten umělohmotný plast, a věř mi že opatrnost nepomůže, ja sem byl opatrnej hodně a stejně to ruplo, je to celkem tenkej plast poslal jsem to na reklamaci do rakso.cz, tak uvidím jak to dopadne v škodovce prej udělaj maximlaně to že celej ten přede ti daj novej (nově vybroušeny klič, nakodovany imobilizer, a ten kus plastu) za 1300kč akorat nevim jestli to neni jen na ty originalní vystřelovaky, protože borec řikal že se cela první polovina (tam kde nejsou ovladaci prvky dalkače) vysune a nacvakne se nová .. ovšem u těchto neoriginalu jde odšrubovat max ta spodní část ... ted lituju toho že jsem tuhle neoriginalni sadu koupil (Max 686): Sada od rakso.cz mě vyšla v akci pro toto forum za 960kč. Sada prý měla být přizpůsobena pro Octavii ale nebyla, elektrikař ji namontofal a nefungovala, pak jen zamykala a naopak. Až potom přidal několik odporů a vše začalo fungovat. Za práci si vzal 1000kč. Teď musím reklamovat klíček. A zatím jsem si vzal ten druhy co je v sadě. Jestli praskne i ten, budu ho muset taky reklamovat. Teď bůh ví jestli vyjde reklamace. Jestli ne tak budu muset od škodovky koupit za 1300. No peněz jak šlupek! a na pikaču 2 TOMINA: tobě se podařilo získat/koupit jen prázdnej klíč ? Přeházet věci z toho klíče z této sady do originalu by neměl byt problem, včera jsem ho měl rozdělanej a vše vpoho. Editováno: 8. Říjen 2008, autor: pointfrost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Doma se mi vali origo vystrelovak, ale nejsem si jistej, jesi do nej pude vnitrek z klice od rakso. Ten tistak od rakso je o dost vetsi a ma jinak resenou baterku. Tim ze je plast od rakso o hodne slabsi, je v klici vic mista. Nebude to tak snadny. Origo vystrelovak je ze dvou casti - vrsek s planzetou a spodek s tistakem DO a do nej to jen tak nacpat nepude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawo Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 zdravím, koupil jsem si sadu dálkového ovládání na Fabii ale mám problém s montáží. Nejsou někde obrázky jak na to u Fabie či Octávky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Doma se mi vali origo vystrelovak, ale nejsem si jistej, jesi do nej pude vnitrek z klice od rakso. Ten tistak od rakso je o dost vetsi a ma jinak resenou baterku. Tim ze je plast od rakso o hodne slabsi, je v klici vic mista. Nebude to tak snadny. Origo vystrelovak je ze dvou casti - vrsek s planzetou a spodek s tistakem DO a do nej to jen tak nacpat nepude.. no právě tak tohle je jedna z věcí která se NEVYPLATÍ kupovat NEORIGINALNI !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 zdravím,koupil jsem si sadu dálkového ovládání na Fabii ale mám problém s montáží. Nejsou někde obrázky jak na to u Fabie či Octávky? 100% tady ten navod někde je. Zanes to elektrikařovi. Podle mých zkušeností to není jen tak, ani to neni přizpusobene pro to auto cos to koupil. Možna u fabky jo. možna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Zdravim, tak uz mi prisli taky klice od rakso.cz... chci se zeptat kam se presne dava immo? je to to misto zakrouzkovane na fotce? jinak sorry za kvalitu jen mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 (editace) jj přesně tam tady je když tak návod i s fotkou http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/Vystrelovaci-klice.htm Jinak tady je návod jak přendat rakso do origo klíče: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=42513 Editováno: 9. Říjen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 jen me na tom zarazi ze tam neni zadna vodiva vrstva k ty planzete... jak to vubec funguje ten immo cip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 bezdrotovo. dostane impulz od vysielaca a on s energiou, ktoru naakumuluje odpovie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Dnes mi přišly klíče o raksa. Objednal jsem si i imobilizér. Imobilzér jsem strčil do klíče, který nyní používám. Zkouším a vůz nastartuji, ale hned mi zdechne. Co s tím je ? Prosím o radu. Musím to nějak kódovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Cip immo treba sparovat cez VAG. Ked mas povodne kluce s funkcnym cipom, vyber ho a daj do novych klucov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.