miro.kaso Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 hoši. ja som z týchto tempomatov nejaký blby. to akože ked si kupim tu pačku, to je všetko. to do motora nejde niaká žiadna dalšia súčiastka? iba páčka a káble? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 hoši. ja som z týchto tempomatov nejaký blby. to akože ked si kupim tu pačku, to je všetko. to do motora nejde niaká žiadna dalšia súčiastka? iba páčka a káble? jo jen páčka a kabeláž je to u aut s elektronickym plynem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro.kaso Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 aha. a to akože ta moja octavie teda je? sorry, že sa pýtam fakt hlupe otázky, ale nie som taký skusený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikaaa Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 aha. a to akože ta moja octavie teda je? sorry, že sa pýtam fakt hlupe otázky, ale nie som taký skusený. a co mas za motor, rok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro.kaso Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 aha. a to akože ta moja octavie teda je? sorry, že sa pýtam fakt hlupe otázky, ale nie som taký skusený. a co mas za motor, rok? mám 1.6i 74kW benzin rok 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DjArda21 Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Zdravím vás, mám Oktu 1,6i 101PS 1999 rok výroby, pujde tam přidat tempomat? VAG aj. serepetičky mám. Diky chlapy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Zdravím vás, mám Oktu 1,6i 101PS 1999 rok výroby, pujde tam přidat tempomat? VAG aj. serepetičky mám.Diky chlapy :-) Myslím že ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Na 99% to ma mechanickej plyn, tudiz by pridelani tempomatu bylo podstatne slozitejsi nez jen dat packu a spustit. Musel bys menit mimo jine i skrtici klapku, ktera stoji pro tempomat RANEC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Zdravím vás, mám Oktu 1,6i 101PS 1999 rok výroby, pujde tam přidat tempomat? VAG aj. serepetičky mám.Diky chlapy :-) Na 1,6/75kW se dával tempomat až od srpna 2000 = MR01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Zdravím vás, mám Oktu 1,6i 101PS 1999 rok výroby, pujde tam přidat tempomat? VAG aj. serepetičky mám.Diky chlapy :-) Na 1,6/75kW se dával tempomat až od srpna 2000 = MR01 Podle roku bych řek že to bude 74kW ne? Nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Zdravím vás, mám Oktu 1,6i 101PS 1999 rok výroby, pujde tam přidat tempomat? VAG aj. serepetičky mám.Diky chlapy :-) Na 1,6/75kW se dával tempomat až od srpna 2000 = MR01 Podle roku bych řek že to bude 74kW ne? Nebo se pletu? nepleteš se, on má 74, jsem to blbě napsal EDIT: Až na 1,6/75kW se dával tempomat, od srpna 2000 = MR01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Zdravím vás, mám Oktu 1,6i 101PS 1999 rok výroby, pujde tam přidat tempomat? VAG aj. serepetičky mám.Diky chlapy :-) Na 1,6/75kW se dával tempomat až od srpna 2000 = MR01 Podle roku bych řek že to bude 74kW ne? Nebo se pletu? nepleteš se, on má 74, jsem to blbě napsal EDIT: Až na 1,6/75kW se dával tempomat, od srpna 2000 = MR01 Ještě tedy pro přesnost, dá se tam tempomat zabudovat, ale je potřeba mít klapku s vývodem a tu tady snad ještě nikdo neviděl, ale existuje... takže jinak řečeno nedá a když tak je to děsně složitý a to se nevyplatí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Zdravím vás, mám Oktu 1,6i 101PS 1999 rok výroby, pujde tam přidat tempomat? VAG aj. serepetičky mám.Diky chlapy :-) Na 1,6/75kW se dával tempomat až od srpna 2000 = MR01 Podle roku bych řek že to bude 74kW ne? Nebo se pletu? nepleteš se, on má 74, jsem to blbě napsal EDIT: Až na 1,6/75kW se dával tempomat, od srpna 2000 = MR01 Ještě tedy pro přesnost, dá se tam tempomat zabudovat, ale je potřeba mít klapku s vývodem a tu tady snad ještě nikdo neviděl, ale existuje... takže jinak řečeno nedá a když tak je to děsně složitý a to se nevyplatí... A co sem psal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Zdravím vás, mám Oktu 1,6i 101PS 1999 rok výroby, pujde tam přidat tempomat? VAG aj. serepetičky mám.Diky chlapy :-) Na 1,6/75kW se dával tempomat až od srpna 2000 = MR01 Podle roku bych řek že to bude 74kW ne? Nebo se pletu? nepleteš se, on má 74, jsem to blbě napsal EDIT: Až na 1,6/75kW se dával tempomat, od srpna 2000 = MR01 Ještě tedy pro přesnost, dá se tam tempomat zabudovat, ale je potřeba mít klapku s vývodem a tu tady snad ještě nikdo neviděl, ale existuje... takže jinak řečeno nedá a když tak je to děsně složitý a to se nevyplatí... A co sem psal? A jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Zdravím vás, mám Oktu 1,6i 101PS 1999 rok výroby, pujde tam přidat tempomat? VAG aj. serepetičky mám.Diky chlapy :-) Na 1,6/75kW se dával tempomat až od srpna 2000 = MR01 Podle roku bych řek že to bude 74kW ne? Nebo se pletu? nepleteš se, on má 74, jsem to blbě napsal EDIT: Až na 1,6/75kW se dával tempomat, od srpna 2000 = MR01 Ještě tedy pro přesnost, dá se tam tempomat zabudovat, ale je potřeba mít klapku s vývodem a tu tady snad ještě nikdo neviděl, ale existuje... takže jinak řečeno nedá a když tak je to děsně složitý a to se nevyplatí... A co sem psal? A jo. Hehe, v poho, neni treba popelu sypati, kdyz jde vo hovno, ze ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sltuning Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 zdar chalani.potreboval by som vediet,ci si mozem dat do svojej octavky zamontovat tempomat.je to r.v.2000..na jednom fore som cital ze je to mozne dat do aut,ktore maju EPC.ako zistim ci mam to EPC,co to vlastne je?pristrojovku mam tu malu,nie tu co je predlzena az do stredu auta.da sa tato montaz zvladnut aj doma???dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Ahoj patrně máš plyn lankem a tam to bohužel nejde....u benzína to musí být 2001 a nahoru u tdi to jde i u 97..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Jak rika Martin, koukni jestli vede ke skrtici klapce lanko. Nejspis tam budes mit motor AGU a mechanickym plynem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 (editace) Píšu to tady už po několikáté ... i na mechanický plyn se dával tempomat, takže dodělat to jde. Otázkou je, jestli to někdo dělá a kolik to koštuje, protože to bude složitější a dražší než u elektronického plynu. Editováno: 4. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sltuning Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 je tam mechanicky plyn...viete kto by to mohol urobit?urobi ta skoda servis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 (editace) Píšu to tady už po několikáté ... i na mechanický plyn se dával tempomat, takže dodělat to jde. Otázkou je, jestli to někdo dělá a kolik to koštuje, protože to bude složitější a dražší než u elektronického plynu. Vsechno jde kdyz se chce .... ale v tomto pripade je cena natolik vysoka, ze bych do toho nesel. Zajimalo by me kolik ti reknou cenu u skodovky ale pocitej desetitisice Editováno: 4. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 ja som brigadoval v seate a tam mi vraveli ze to ide bez problemou len sa musi spravit aj kabelaz. A vravel som ze vela ludi pisalo ze to nejde a oni ze to je blbost ze pokial mam na skrtiacej klapke lanko + niaky konektor tak to musi ist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlavacek Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Blbost to není. Místo klapky na lanko dáš klapku s elektrickým pohonem, změníš kabeláš, řídící jednotku motoru, přístrojocku, páčku s tempomatem a pedál a je to.Pak tam možná budou změny se zpětným vedením výfukových plynů. Mrkni do ETKY co vše potřebuješ...Otázka je spíš,zda-li se ti to vyplatí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sltuning Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 (editace) co je ta ETKA??????????? Editováno: 4. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Ahoj, zrovna to řešim taky. Samozřejmě že to jde. ALE, v první řadě musíš zjistit zda umí tvoje řídící jednotka ovládat tempomat - pokud né, tak si jí musíš sehnat. No a stejné to je i se škrtící klapkou. To jsou 2 základní věci - pak už jen koupit páčku a sehnat šikovnýho elektrikáře a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.