kus Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 ahoj, musim vymenit svicky, octa 1,6 74 kW rv98, prvni meneny v 60 prvnim majitelem ve skoda servisu, ted mam 120, jaky typ je vhodny? - respektive co takovy brisk extra, jsou v pohode? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Já osobně na Brisk nedám dopustit a mám s nima ty nejlepší zkušenosti. Ale jak tady za chvíly uvidíš, co příspěvek to názor. Opravdu dobré jsou NGK, ale ta cena je trochu jinde, nebo zlatej střed Bosch. Ale já dávám skoro všude Brisk Extra a vše v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 ja mam 1.6i 75kw a dal jsem nakonec origos NGK BKUR6ET-10,cena za sadu 990,- ,predtim jsem tam mel asi 5000km Bosch nahradu ze servisu.Jestli chces,prodam ti je za smesnych dejme tomu 200,- + postovne.Jsou jako nove,muzu poslat foto.Zdalo se mi,ze to proste nebylo ono,no nakonec jsem mel jeste spatne zapalovaci kabely,takze se mi vali v garazi zanovni Boschky.ale jestli nechces usetrit,dej si doporucene NGK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manco Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Tiez sa priklanam ku NGK, ktore su pre AKL ako jedine doporucene vyrobcom. Ked som menil, zohnal som iba BOSCH a o mesiac som nepresiel ani cez STK. Auto islo dost zle. Naspät isli NGK a auto lieta v pohode. Nic, iba NGK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Tady máš na V10 a nebo 2x na 4 válec a 2 do zásoby. Ale jinak seriozně se přikláním k NGKáčkům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armanny Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 rozhodně HGK a raději si připlatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 A co vravite na Denso Iridium alebo bude lepsie NGK? Neviem sa rozhodnut co bude lepsie pre 75 kw-tovku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalino Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 ahoj, musim vymenit svicky, octa 1,6 74 kW rv98, prvni meneny v 60 prvnim majitelem ve skoda servisu, ted mam 120, jaky typ je vhodny? - respektive co takovy brisk extra, jsou v pohode? nekupuj brisk kup si do octosky NGK su velmi dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Já osobně na Brisk nedám dopustit a mám s nima ty nejlepší zkušenosti. Ale jak tady za chvíly uvidíš, co příspěvek to názor. Opravdu dobré jsou NGK, ale ta cena je trochu jinde, nebo zlatej střed Bosch. Ale já dávám skoro všude Brisk Extra a vše v pohodě. Co presne mas za typ svicek ? Ja daval DX15LTC-1, motor ma perfektni odpich, jen si to obcas cukne (kabely meneny) a taky to blbne pri uplnem ubrani/pridani plynu (2x-3x cukne), samozrejme pri zarazene rychlosti. Resim to v jinem vlaknu, trochu podeziram jeste ty svicky....a uvazuji o NGK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Mám tam stejné jako ty a motor se chová stejně dobře jako s Bosch co tam byli před tím, takže u mě žádnej problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Taky bych se přikláněl k NGKčkům, mám s nima jen ty nejlepší zkušenosti. Na netu je koupíš do 800.- i s poštovným, na to kolik tisíc s nima nalítáš je to pakatel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Kuci jaké svíčky jsou nej do 1.8T RS AUQ? A jaké jsou tam z výroby?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Kuci jaké svíčky jsou nej do 1.8T RS AUQ? A jaké jsou tam z výroby?Díky Mrkni se do navodu k obsluze,tam to musis mit napsane.Pokud tam jsou NGK,nelaboruj treba s Championama a jdi do toho,km probeh maj 60000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Mrkni se do navodu k obsluze,tam to musis mit napsane.Pokud tam jsou NGK,nelaboruj treba s Championama a jdi do toho,km probeh maj 60000km. Návod nemám, chtěl bych tam dát ty co tam jsou z výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 (editace) Návod nemám, chtěl bych tam dát ty co tam jsou z výroby Nj,a ja mel z vyroby prave,jakoz i v navodu,NGK BKUR6ET-10,podivam se jestli neco nenajdu. Tady si zatim sosni navod,tam to ale jaksi neni,mozna v DP. http://new.skoda-auto.com/CZE/service/docu...rviceForms.aspx Editováno: 17. Červen 2008, autor: milosk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 ahoj, musim vymenit svicky, octa 1,6 74 kW rv98, prvni meneny v 60 prvnim majitelem ve skoda servisu, ted mam 120, jaky typ je vhodny? - respektive co takovy brisk extra, jsou v pohode? Ty Brisky ti můžu s klidným svědomím doporučit. Dával jsem je i na Golfa se stejným motorem. Typ Extra DX15LTC-1 a za 260,- není co řešit P.S.: Brisky dávame podle jejich osazováku do všech aut co nám projdou pod rukama. Mám je i ve svým. Originál je BKR6EKUB a výměna origo po 60tis km. Po 50 tisících mlely z posledního (v zimě to studený vynechávalo a ve vyšších ot. cukalo) takže výměna za DOR15LGS za více než poloviční cenu - budu měnit po 30ti a mám klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Tady to mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Stalo se někomu již tohle? Já osobně jsem to ještě neviděl, ale hned jsem to zažil. Motor mi šel na 3 válce, ten střední izolátor je prasklej. Ostatní svíčky byly v pohodě. Zatím se přikláním k výrobní vadě svíčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 (editace) Rekl bych, ze prilis tepla svicka.nebo ses zavodnik.nebo spis mrkni sem: http://stekly.wz.cz/svicky.html Editováno: 15. Prosinec 2008, autor: milosk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Závodník nejsem a svíčky jsou to ty, co doporučuje Brisk. Další tři byli naprosto v pořádku, tak nevím. Díky za odkaz, docela zajímavé čtení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.