juicy51 Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Nazdar odbornici, uvazujem nad montazou centralu, a zvazujem alarm a el.okna. Mam classica r.v.2000,problem je asi takyto:chcem central na DO ale nexem aby mi ta dioda v aute blikala, pretoze auto stoji niekedy aj 3 tyzdne a zbytocne by to stavilo akumulator. Da sa central na dialkove urobit tak ze ked ho zamknem dialkovym tak bude blikat a ked ho zamknem klucom tak blikat nebude? Alebo to ide iba tak ze bud to vezmem na DO alebo iba na zamykanie klucom? Myslim ze alarm funguje rovnako a je tam v pohotovosti nieco napajane a nechcem aby mi to kradlo energiu z akumulatora...Ako sa to da urobit aby pri odparkovanom a zamknutom aute bol nulovy odber prudu? A este by som sa chcel opytat na elektricke okna, ak kupim original stahovanie tak to zvladnem namontovat sam alebo to dat radsej do servisu. Psoledna otazka by asi bola ak ste to niekto z vas robili aka bola cena za central, pripadne el.okna atd...DIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Za prvé: Hladaj!!!! Zas téma o tom čo bolo popísané. Za druhé: každý alarm či origo či domontovaný aj keď nie je v stave sledovania odoberá minimálny prúd Za tretie: ak necheš diodu, nedaj ju tam alebop cez vypínač Za štvrté: ak máš dorábanú sadu centrálu aj alarmu a centrál máš správne namontovaný tak klúčom zamkneš celé auto a alarm o tom ani nevie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juicy51 Vloženo 1. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Dobre takze alarm nechcem, iba central, viem je tu toho popisane vela ale chcem len vediet zopar informacii a preto prekutrat cele forum sa mi zda dost blbe, aj tak mozno nenajdem odpoved na moje otazky...Takze ak by som chcel len central a dal by som zamykania only na kluc tak prud odoberat nebude v pripade ze auto dlhsie stoji, a ked si to dam spravit na DO tak kvoli tym snimacom bude musiet byt v pohotovosti a bude prud odoberat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 tie RJ centrálu v kludovom stave majú fakt minimálny odber, cca 0,5mA čo je pohoda. Ak dáš alarm, resp dialkové ovládanie ten kľudový odber sa môže zvýšiť ale aj tak to bude v poriadku keď to sosne tých 5mA.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.