Luke288 Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 tady, myslim, že z toho je poznat, že těch 215 je tak na hraně, osobně bych užší už nedával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 No sám som zvedavý ,ale pol cm z každej strany by to ešte mohlo zniesť. O týždem je autosalom v Nitre,tak to omrknem a hodím sem foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 snese, to jo, ale už ted když se otřu o obrubník, tak odřu kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 Bol som na tom autosalone a tie 205/50 R17 som nafotil a hodím ich rovno do temy "Pneumatiky 205/50 R17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex.333 Vloženo 8. Duben 2020 Sdílet Vloženo 8. Duben 2020 Vím, že to je staré téma, ale vzhledem k tomu, že se Turanzy pořád prodávají, tak chci varovat. Mám O1 STYLE, kterou jsem koupil loni na podzim. Jsou na ní polské Turanzy 205/60 R16 a při jízdě - hlavně pomalé ve městě takový hluk, že i vibrovala podlaha - manželka si stěžovala, že to úplně cítí. Myslel jsem, že špatné ložisko, protože na jedné straně opravdu bylo špatné. Nechal jsem tedy vyměnit i to druhé a zlepšení nepatrné. Jenže pořádně neodzkoušeno, protože začala zima. Dal jsem zimáky 195/65 R15 na plecháčích a nějaké čínské - koupeno na inzerát. S tím jsem odjezdil celou zimu a nyní jsem dal zpět Metallicy s Turanzami a to je přímo katastrofa. Obrovský hluk, vibrace při pomalé jízdě a mnohem vyšší jízdní odpor, takže předpokládám i vyšší spotřebu. Ten rozdíl je vážně velký, tam kde jsem ke křižovatce dojížděl bez motoru, musím s motorem, z kopce kde se mi to předtím rozjelo na 120 jedu stěží 100. Nechtělo se mi tomu věřit. Na druhou stranu řiditelnost auta je taky někde jinde. Řízení je teď ukecané a reaguje okamžitě. Ale ty nevýhody to přímo brutálně přebíjejí. S druhou O1 jezdím 2 roky na 205/60 R16, ale zimní Matadory a tam je klid. Turanza je zatím to nejhorší (z hlediska komfortu), co jsem kdy na svých autech měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.