vorlajz Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 zdravím z chalupy panáčci! dostal jsem se na net u kámoše... na srázek se už tuze teším!!! p.s. na netu budu zase až v neděli! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Hlavně že budeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 AdamCZ : ok a diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Od Trnavy. trnava?? tak to je odomna trošku dalej hehehe... dufam že doraziš na zrazik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 je to síce diaľka, ale pripájam sa s manželkou. Ešte skúsim prehovoriť aj švagra. predpokladam ze pojedes po nasem tankodromu, pripojis se k nasi odjezdove skupine ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 Z důvodu času "přesunu na oběd do Bajo grilu v Turnově", přesuneme náš sraz už na 8:20 - 8:30 hodin Účast srazmenů: - Pentadius - Hrábě Fernétti - Ol@f - SKAJKA Přidá se k nám ještě někdo další od Brna na super weekendovej wejlet ??? jestli v 8:30 v brne tak ja pred osmou vyletim z ostravy a jedu tedy s vami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 dobytku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 jestli v 8:30 v brne tak ja pred osmou vyletim z ostravy a jedu tedy s vami Před osmou ??? To je taky třeba v pět ráno, že !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 s-talker: tak už je doma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 super diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 Před osmou ??? To je taky třeba v pět ráno, že !!! myslel sem kolem za 10 osm treba...nebo tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 super diky ty nejedes s nama z toho brna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 presunte ten sraz na zitra...se budu nudit doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 dobytku BMW X5 e70 3.0sD 210kW Platinum Bronze Sport paket včera jsem nad tim začal uvažovat jako rodinne vozidlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 bobika...dojedes doufam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 jj, ale až za tejden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 ty nejedes s nama z toho brna? nene ja jsem od zitrka na dovolene v jiznich cechach a pak jedeme primo na sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 kluci jak to je z tymi tričkami???? budu alebo nie??? možem dojsť aj z kamošom?? dufam že ano .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 nevim , ale já bych ho 100% bral.. 2ks.. (pro mě a pro tátu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 zítra odjíždím na dovču, takže tohle je moje last chance jak si ho objednat....chtěl bych jeden kus toho trička velikost xl. díkes pentadius: psal sem ti SZ ohledně další RZ, ale neodpověděl jsi tak doufam že to platí. díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 BMW X5 e70 3.0sD 210kW Platinum Bronze Sport paketvčera jsem nad tim začal uvažovat jako rodinne vozidlo... nevim jeste se stim nejel ale jestli mas jen maly dite a malej kocarek a mas aspon 175 cm tak by to mohlo bydrzet na chvili ale rodiny vuz to teda zrovna neni. koukal jsem ze delas reklamy a polepy a tak kdyz ti ted poslu neco v CDR nebo EPS nebo jak si reknes vytisknes mi to jako samolepku idealne nalepenou na nejakym plastu ? rozmer 52cm x 11cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 1. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 je to síce diaľka, ale pripájam sa s manželkou. Ešte skúsim prehovoriť aj švagra. seš na seznamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 1. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 vypadá to, že abych to stihnul, tak nepřijedu fábkou, ale zase budu mít luxusní dvoupostel na přespání,takže oběd ano, večer ano, pivko ano hezká první stránka skvělá zpráva, Jardo ale škoda, že nevezmeš corridu, sem docela zvědavej na ty světla.. každopádně luxus přes noc chápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 nevim jeste se stim nejel ale jestli mas jen maly dite a malej kocarek a mas aspon 175 cm tak by to mohlo bydrzet na chvili ale rodiny vuz to teda zrovna neni.koukal jsem ze delas reklamy a polepy a tak kdyz ti ted poslu neco v CDR nebo EPS nebo jak si reknes vytisknes mi to jako samolepku idealne nalepenou na nejakym plastu ? rozmer 52cm x 11cm. pdf / no problem je mi 21, chci neco k tomu mondeu st a fabii...neco rodinejsiho, bezpecnejsiho, mel sem donedavna a6 ale bafla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 v 21 máš dvě auta a chceš třetí jo ? twe , nákej boháááč ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.