BadyS Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 tak za chviličku vyrážím a posbírám další OC HOVADA po cestě, aloha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 vyjíždíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 tak za chviličku vyrážím a posbírám další OC HOVADA po cestě, aloha jedes z ostravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 taky už jedu .. že jo manolo?? musime jeste to lano koupit abych se mal jak prichytit na tvoje mondeo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 aktualne..20km od turnova... polojasno dost fouka... ted sucho ale kolem cerno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 dnes už pršet nebude ))) Dakie to vošéfoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Tak jdu opláchnou auto trochu doleštit kokpit a v potom vyrážím směr Turnov jupííííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 (editace) Tak jsem dorazil dom, srazík super. účast byla dooooost dobrá. Těším se na příště. Editováno: 9. Srpen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Taky hlásím příjezd domu.. najeto za dnešek 455km.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Prvni fotos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 tak já myslím, že účast byla super! poznal sem dost dobrých lidiček z fóra a jsem za to rád!!! pište klidně i kritiku, rádi se přiučíme a pokusíme se chyby při přištím srázku napravit díky všem kdo přijeli!!! Míro, škoda žes už nedorazil Lube: super žes přijel i navečer, rád sem tě zas po dlouhý době viděl!!! zítra budou fotos, dneska du do hajan a ráno mě čeká ´úklid a posbírání mrtvol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 čaute všicky....dík Dakimu za perfektní srázek...myslím že vytktnout ení co...jen tak dál.dorazil jsem dom pro mladou kolem osmé...nedalo se jet páč sem čekal na blbejch semaforech u Sobotky cca 45min.docela slušná kolona,frézujou tam silnici,zpátky se mi moc chtělo ale unava po tý debilní cestě byla větší.. no aspoň na vás zbylo určitě vís prasátka protože já hodně žeru a nezbylo vám nic:-))))příště budu přes noc....a snad vyjdou doksy v září..tam se uvidíme...fakt perfekt sraz.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 ..tak jsem pravě dorazil dom a střízlivej ještě nejsem:)...až se proberu napíšu víc.....jinak super srazík:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 (editace) Všechny mé fotky sou ke stažení zde.. heslo k archívu je: krtecek Editováno: 10. Srpen 2008, autor: AdamCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 sraz opravdu super, perfektní partyja lidí, dobře jsem pokecal, zase mě bolí huba Dakímu a ostatním z klubu velké díky za organizaci, zastavení dopravy při spanilce a že jsme se to hezky projeli, ještě ted mám zapotané pracky furt samá zákruta lol no rpostě špička pánové, komu čest, tomu čest :D fotky jsou, ale bude jich tu dostatek i bezemňa PS: díky MartyPovi při zpáteční cestě za pomoc, jóóó stahovačky na O1 jsou svině a já nechtěně na dálnici větral, takže malá oprava ala izolačka tuning a fičelo se dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 (editace) Moje fotky ZDE. Editováno: 10. Srpen 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Pánové perfektní fotky.....nevíte někdo..dorazil tam pan Máca a Kláca??a šup sem nějaký fotečky focený z rozhledny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 pár lidiček jsem i na fotkách poznal,akorát to kazej ty fabie sedan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Pánové perfektní fotky.....nevíte někdo..dorazil tam pan Máca a Kláca??a šup sem nějaký fotečky focený z rozhledny.... Mirku,bohužel jsem nedorazil :feve: kámoš přiletel,až v 19:30 a to už bych přijel pozdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Martine to je škoda...vážně povedenej sraz..Dakie je šikovnej..moc mega aut jak z oktávek tak od nás...plno lidí....já taky odjel v půl šestý...já ti dám že to kazej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 (editace) Tak i ja se pridam ke kladnemu hodnoceni...Super srazek,spanilka paradni,supr silnice i mista,kam jsme jeli..Fakt paradne zmaknuty..Pivko taky ok,mazani na prasatko taky..Fakt se to vydarilo a pocasi,ktery myslim vyslo tomu jeste prispelo. Rad jsem osobne poznal par dalsich pohodovych lidi,jako je Pentadius,nebo JaKr, a pokcal s nima..Zaroven sem rad videl stare zname tvare, z "dalky" Doliho,BadySe i tomu Vorlajzovi sem neco rekl,tusim,ze at porad nemele.. Fakt byla pohodicka.. Tak prihodim par fotecek.. PS: BadySu,nemas za co..Hlavne,jestli tuning vydrzel az dom a neofouklo ti krk.. Editováno: 10. Srpen 2008, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Srázek paráda, myslím si, že neí potřeba komentář Vše bylo naprosto super a bez chyby díky pořadatelům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 děkuji Vám všem za účast a za kladné hodnocení! ale jak jsem již psal, nešetřete kritikou, jistě je pořád co zlepšovat doufám že příště se sejdem minimálně ve stejném počtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kosta103 Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 bomba sraz taky se mi mooc mooc libil a ta spanila jízda....super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.