Petr81 Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 určitě ne... ale abys nebyl ta zaslepený, musel by ses nejdřív dvojkovou oktou svézt! :p Neboj, OII známe oba moc dobře. I teréňáčka (Scout) jsem řídil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 moc se o tom neví ale Vorlajzovo básničky už vyšly i v papírové podobě.. mám jedno vydání doma, tak Vám to nafotím a uploaduju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Neboj, OII známe oba moc dobře. I teréňáčka (Scout) jsem řídil a super, že? :p ... btw. ale benzín to asi nebyl, což? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 superfatty: sem s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 a super, že? :p ... btw. ale benzín to asi nebyl, což? no není to nejhorší. Jj, byl to nafťáček jednoho místního člena, který se ho nemohl dočkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 jo? a kterýho??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 tak to vypadá, že vorajzl si nabrnknul bobíka na poezii , jinak super básnička , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 hh... jsem kombinoval poezii s tvrdým alkoholem a zabralo to kurwa hoši, když se znovu dívnu na to video, tak tomu snad ani nechci věřit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Taky přidávám nějaký foto...ale moc jich nemám, pač jsem měl už docela plnou kartu z dovolené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Míro a Tangu... ty světla okamžitě dolů, to je hnus!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 ty woe, a je to tady zase chudáci kucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 a super, že? :p ... btw. ale benzín to asi nebyl, což? Jj Petr ma pravdu,oba OII moooooc dobre zname.. Ja narozdil od nej ale ridil i benzinaka..Oproti tomu tvemu ma ale jeste v nazvu o jedno pismenko navic..a naopak je to ta "nejnizsi" verze,co se dela.. A nevim cim to je,ale taky ma "poradny litaky"... lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Míro a Tangu... ty světla okamžitě dolů, to je hnus!!! Asi si je schválně nechám, abych patřičný osoby (jako ty ) mohl schválně dráždit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 jj Marty, RS TFSI je prima! ale všechno má svoje... já bych třeba neměnil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Tangu, však si je tam nech... jo a až se budeš divit, že tě všichni předjíždí, tak věz, že je to kvůli tomu, že se na ty světla nemůžou prostě dívat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 no ty woe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Tangu, však si je tam nech... jo a až se budeš divit, že tě všichni předjíždí, tak věz, že je to kvůli tomu, že se na ty světla nemůžou prostě dívat! nebo ten alobal oslnuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 nevyskakuj tady Máco, nebyls na srazu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 njn,prostě jsem nemohl no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 prostě výmluvy, no!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Vorlíku a Máco....nepředjedou, protože máme s Mírou CHIP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 chip co brzdil i jednadvojky - 40kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 (editace) Já zato nemůžu, mě brzdilo nějaký snížení 1,4 MPI, viz foto vejš Jinak jsme se o těch světlech bavili s Vorlíkem...že mám doma ležet už černý kliky a jak je časem dám do laku, pak nejspíš i shodím světla a vrátím tam ty facelitový, co se mi válej nahoře ve skříni Editováno: 13. Srpen 2008, autor: Tangerín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Já zato nemůžu, mě brzdilo nějaký snížený 1,4 MPI, viz foto vejš nene to nas brzdil Mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Sry jsem si toho překliku nevšiml Co vím, tak Míru brzdil nějakej transit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.