Ol@f Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 opraveno sorry, nějak nestíhám v klidu jsem rikal kdyby to slo ne ze MUSIS hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Teď budu mít asi hloupý dotaz.... Ale nikdy jsem na podobným srazu nebyl (nebyl čas....) tak by mě zajímalo, jak se jednotliví člonové/jejich auta poznají? To má každý nějakou cedulku se jménem, třeba místo SPZ? Ptám se asi blbě ale fakt s tím nemám zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Tak nee, abys nám ujížděl s panem Hrábě .... Já !!! a ujíždět někomu !!! vždyť mě to zase tak moc rychle nejede !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Teď budu mít asi hloupý dotaz.... Ale nikdy jsem na podobným srazu nebyl (nebyl čas....) tak by mě zajímalo, jak se jednotliví člonové/jejich auta poznají? To má každý nějakou cedulku se jménem, třeba místo SPZ? Ptám se asi blbě ale fakt s tím nemám zkušenosti Nekteri maji nekteri nemaji... proste s nekym zacnes kecat a on ti behem hovoru jen tak mimochodem rekne svuj nick na foru... aspon takovy jsou zkusenosti ze Skodahome pokud si tu s nekym nevymenis cislo a nedate tam primo sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 mě snad poznáte ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 nevim jestli te poznam sem te jeste nevidel, ale pujdu tam kde bude nejvic kecu na naftu a chrom PEACE se tesim az te poznam, pak terpve budu asi chapat jestli nektere prispevky myslis vazne nebo jako rejpnuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 všechno myslím samozřejmě vážně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 mě snad poznáte ne? Ja jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 ok pujdeme s davem <;o)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 ok pujdeme s davem <;o)) A ty me poznas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 ne ale HF on mi urcite poradi, a jak rikam kdyz ne pujdu s davem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 jak psal tuším Olaf, u mě bude nejvíc fotoreportérů ne, dělám si prdel... Otesánek je obyč okta... víc jsou v kurzu tuněný Fabule! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 ne ale HF on mi urcite poradi, a jak rikam kdyz ne pujdu s davem To mi pripomnelo ze mi HF slibil ze pujdem nakupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 A to bych teda měl dodržet, že - no když se něco slíbí !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 A to bych teda měl dodržet, že - no když se něco slíbí !!! Jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Teď musím do hokny tak se ozvu ale dneska určitě ee ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Teď musím do hokny tak se ozvu ale dneska určitě ee ! OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 A kam a co jdete Cary? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Teď budu mít asi hloupý dotaz.... Ale nikdy jsem na podobným srazu nebyl (nebyl čas....) tak by mě zajímalo, jak se jednotliví člonové/jejich auta poznají? To má každý nějakou cedulku se jménem, třeba místo SPZ? Ptám se asi blbě ale fakt s tím nemám zkušenosti Neptáš se blbě, já taky vždycky čumím jako lama kdo je kdo, jsou postavičky, který nezapomneš Mělo by se to nějak ošéfovat, domluvím se z vedoucím meetingu panem Dakiem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 A kam a co jdete Cary? Nedavno jsme se potkali s HF v nocnich hodinach v Tescu na nakupech on s rodinkou ja s kamaradem aby mi mel kdo odnosit tasky tak jsme si rikali ze bysme sli spolu... Chces se pridat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Jo nebylo by to blbý, mít SPZ, míň mazání a víc poznávání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 twe to všichni bydlíte v tom Brně bo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Jo nebylo by to blbý, mít SPZ, míň mazání a víc poznávání Možná by taková možnost byla, originálně od Hiconu, ale nevím za kolik a jak. Něco jsem už nechal zkušebně dělat třeba pro organizátora srazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 twe to všichni bydlíte v tom Brně bo co? No myslím, že ve středu čech je vás víc Ale jinak jsem od sebe asi 20 km každej vzdušnou čárou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 tak mischicka si to nechaval delat tady, ale zase je to ALU ne plast safra - http://www.lexani.cz/kontakt.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.